• Geri dön

  • 677 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Sıcak havalarda zahmetsizce hazırlanan buz gibi içeceklere kim hayır diyebilir? Siz de yaz aylarında hem serinlemek hem de farklı lezzetlerin tadına doyasıya varmak isteyenlerdenseniz, Arzum Shake'N Take tam size göre. Arzum Shake’N Take Kişisel Blender ile yazın olmazsa olmazı meyve kokteylleri, smoothie’ler, detoks karışımları ve buzlu kahve gibi serinletici içecekleri tek tuşla hazırlayabilir, en farklı lezzetlerin tadına her an zahmetsizce varabilirsiniz.

Arzum’un pratiklik, kullanım kolaylığı ve taşıma konforunu bir arada sunduğu Shake’N Take ile bu yaz her zamankinden serin ve lezzetli geçecek. Arzum Shake’N Take ile en sert meyveleri, sebzeleri ve kuru yemişleri bile parçalayarak kokteyllerinizi hazırlayabilir, yazın vazgeçilmezi olan lezzetli, sağlıklı ve buz gibi içeceklere imzanızı atabilirsiniz.

Özel paslanmaz çelik bıçakları sayesinde buz kırabilen blender, kokteyllerdeki sınırları kaldırır. İçecekleri soğutmak için buzdolabında bekletme derdine son verir. Ergonomik tasarımı ve kaydırmaz silikon tutacağıyla dikkat çeken Arzum Shake’N Take’in, 570 ve 400 ml kapasiteli BPA içermeyen, matara olarak da kullanılabilen iki farklı karıştırma şişesi ile hazırladığınız tüm içecekler istediğiniz her yere sizinle gelir. Sızdırmayan şişe kapakları sayesinde işte, sporda veya tatilde dilediğiniz içeceği güvenle yanınızda taşıyarak sağlıklı ve lezzetli içeceklere her an her yerde ulaşmanın özgürlüğünü yaşatır.

Katlanabilir taşıma halkası ile birbirinden lezzetli ve buz gibi içecekleri çanta kulplarında taşımanızı sağlayarak konforunuzu artırır. Siyah, misty, candy ve kırmızı olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle tarzınızı her yerde ortaya koymanıza yardımcı olur.

Yazın hayatınızı kolaylaştıracak Arzum Shake’N Take Kişisel Blender’a arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL