• Geri dön

  • 1.657 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Evinizden çıkmadan kuaförde yapılmış gibi görünen saçlara kavuşmak
Arzum Volume Pro ile artık hayal değil. Saçınızın doğallığını ve yapısını bozmadan kısa sürede istediğiniz tarzı yaratabilmeniz için Arzum Volume Pro size yeter.

Siz de saçınız iyi göründüğünde kendini daha iyi hissedenlerden misiniz? Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendiricisi ile saçınızı kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşturmak ve iyi hissetmek elinizde. 1200 watt motor gücüne sahip Volume Pro ile saçlarınızı rahatça kurutabilir, güzelce şekillendirebilirsiniz. Sahip olduğu iyon teknolojisiyle elektriklenmeyi önleyen Volume Pro, saçlarınızın daha kolay taranmasını ve parlak görünmesini sağlar. Saçınızın doğallığını ve yapısını bozmadan istediğiniz tarzı yaratabilmeniz için Arzum Volume Pro size yeter.

İster düz ister dalgalı şekillendirme

Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Düzleştiricisi, 21 ve 40 milimetrelik seramik fırçalarıyla her saç tipi ve uzunluğuna göre ister düz ister dalgalı şekillendirme imkânı sunuyor. Soğuk hava üfleme özelliğiyle de saçınızı şekillendirdikten sonra sabitlemeniz mümkün. Kurutma başlığı ile hava akışını yoğunlaştırarak hızlı kurutma sağlayan Arzum Volume Pro, 2 kademeli hız ve ısı ayarı, pratik kullanımıyla hayatınızı kolaylaştırıyor. Evinizden çıkmadan kuaförde yapılmış gibi görünen saçlara kavuşmak Arzum Volume Pro ile artık hayal değil.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL