• Geri dön

  • 105 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Kim demiş sağlıklı kızartma olmaz diye? Arzum Airtasty Smart Sıcak Hava Fritözü ile her şey mümkün. Hem de sağlık, lezzet ve birbirinden farklı seçeneklerle sofralarınıza geliyor. Tavuk, balık, hamur işi ya da sebzeleri çok az yağ ile kızartın, lezzet ve sağlığı Arzum Airtasty Smart Sıcak Hava Fritözü ile yaşayın.

Arzum Airtasty Smart Sıcak Hava Fritözü ile yapabilecekleriniz sadece bunlarla da sınırlı değil. En hafif yemekler, birbirinden lezzetli dolmalar ya da yeni tarifler. IoT teknolojisi ile yemeklerinizi uzaktan kontrol imkânı da yine Arzum Airtasty Smart Sıcak Hava Fritözü’ nde.

7 otomatik pişirme ayarı ile en lezzetli ve sağlıklı yemekleri tek tuşla hazırlayın
Dijital ekran ve dokunmatik ayarı ile mutfakları teknolojiyle buluşturan sıcak hava fritözü, aynı anda kullanım kolaylığı da sunar. 7 otomatik pişirme ayarı ile en lezzetli ve sağlıklı yemekleri tek tuşla hazırlamanızı sağlar. Cam panelli haznesi ve iç aydınlatması ile fritözü açmadan pişirilen yemekleri kontrol etmenize, gerekli durumlarda ısı ve zaman ayarını değiştirmenize imkan tanır. Arzum Airtasty Smart Sıcak Hava Fritözü’nün tasarımı ise en teknolojik ve modern mutfaklar için. 7.5 litre geniş kapasitesi ile en kalabalık sofraların yemeklerini tek seferde pişirir. Kek kalıbı ve ızgara teli aksesuarları ile farklı lezzetler için ilham verir. Çıkarılabilir, bulaşık makinesinde yıkanabilir yapışmaz haznesi temizliği kolaylaştırır. Yemek sonrası keyif için zaman yaratır.

Arzum Airtasty Smart Sıcak Hava Fritözü’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL