• Geri dön

  • 1.659 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Pek çoğumuz için vazgeçilmez bir tutku olan çay, Arzum Çay Sefası çay makinesi ile
çok daha keyifli bir alışkanlık haline geliyor. Uzun kış gecelerinde, doyumsuz çay sohbetleri için evinize bir Arzum Çay Sefası alın, sefanız bol olsun.

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtmak için sıcacık bir çaydan daha etkili ne olabilir? Arzum Çay Sefası Çay Makinesi ihtiyaç duyduğunuz her an keyifli anlarınızda yanınızda. Etkili kaynatma şalteri sayesinde suyun kısa sürede kaynamasını sağlayan Arzum Çay Sefası; yüzde 90’a varan enerji tasarrufu imkânı sunuyor. Evin yanı sıra ofis, mağaza, otel odalarında da kullanılabilen Arzum Çay Sefası, 1.8 litre paslanmaz çelik su ısıtıcı haznesi ve 1.2 litre geniş kapasiteli paslanmaz çelik demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sağlıyor. Böylece kalabalık ailelerin de tercihi oluyor.

Özel emniyet sistemi ile güvenli kullanım

Arzum Çay Sefası’nı, çift kullanım kapağı sayesinde mutfakların olmazsa olmazı su ısıtıcı olarak da kullanabilirsiniz. İçinde çay olmadığında susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile daha güvenli kullanım sağlayan Arzum Çay Sefası, bu özelliğiyle de yaşanabilecek kazaların önüne geçmeyi mümkün hale getiriyor. Çay Sefası’nın ışıklı göstergesinde yer alan mavi ışık yandığında suyun devamlı sıcak ve çayın her an içime hazır olduğunu, kırmızı ışık yandığında ise suyun kaynamakta ve çayın demlenmekte olduğunu anlayabilirsiniz. Siz de çay olmadan yapamayanlardansanız, 6 farklı renk seçeneği sunan Arzum Çay Sefası makinelerinden birini alın, sefanız bol olsun.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL