• Geri dön

  • 1.635 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yeni yılda evde hazırladığınız yiyecekleri güvenle, aynı tazelikte

istediğiniz yere taşımak ve ısıtarak yemek ister misiniz? Kendinize bir

Arzum elektrikli modern sefer tası Foodie alın, beslenme alışkanlıklarınızı ev dışında da sürdürerek 2022’ye sağlıklı başlayın.

Siz de nerede olursanız olun sağlıklı beslenmesinden taviz vermeyenlerden misiniz? Öyleyse; nereye giderseniz gidin evinizdeki yemeklerin hijyen ve lezzetini yanınızda götürebileceğiniz Arzum elektrikli modern sefer tası Foodie tam size göre. Arzum elektrikli modern sefer tası Foodie ile ev yemeklerinizi dilediğiniz her yere taşıyabilir, gittiğiniz yerde ısıtabilir ya da buharda pişirebilirsiniz. Böylece düzenli ve sağlıklı beslenme alışkanlığınıza gittiğiniz her yerde devam edebilirsiniz.

Ev dışında da istediğiniz zaman sıcacık yemek keyfi

Son derece kullanışlı ve pratik olan Arzum elektrikli modern sefer tası Foodie ile yemeklerinizi istediğiniz yerde ısıtabilir sıcacık yiyebilirsiniz. Vakumlu kapakları sayesinde yiyeceklerin tazeliğini güvenle, uzun süreli koruyabileceğiniz Arzum elektrikli modern sefer tası Foodie ile yumurtanızı dışarıda haşlayabilir hatta pirinç pilavı bile pişirebilirsiniz. İki yemek kabı ve bir tabağa sahip, tek veya çift katman olarak kullanılabilen Arzum elektrikli modern sefer tası Foodie, şık ve kompakt tasarımıyla göze de hitap ediyor.

Gittiğiniz her yere götürün

Çevre dostu taşıma çantası ile elinizde ya da sırt çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz Arzum elektrikli modern sefer tası Foodie’yi gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Beyaz, candy ve siyah renk seçenekleriyle her beğeniye hitap eden Foodie’nin biri mutlaka sizin zevkinize göre. Siz de 2022’de kendinize ve sevdiklerinize Arzum elektrikli modern sefer tası Foodie alın, sağlıklı beslenme alışkanlıklarınızı ev dışında da sürdürün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL