• Geri dön

  • 1.656 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


İnovatif ürünleriyle mutfakta hayatınızı kolaylaştıran Arzum, yeni yılda evde sağlıklı, güvenilir ve lezzetli ekmek pişirmenin yolunu Panetti ile sunuyor. Hazırlayacağınız taptaze ve sıcacık ekmekleriniz yılbaşı sofranıza veya yeni yıl sabahınıza keyif katacak.

Yeni yılda Arzum Panetti Ekmek Yapma Makinesi ile sağlıklı, güvenli ve lezzetli ev yapımı ekmekler pişirmek çok kolay. Arzum Panetti’nin 13 farklı pişirme programı ile tam buğdaydan glütensiz ekmeğe kadar dilediğiniz ekmek türünü istediğiniz kıvamda pişirerek yılbaşı sofranızı şölene çevirebilirsiniz.

En kalabalık yeni yıl davetlerinizde bile işinizi kolaylaştıracak 1000 gramlık geniş pişirme haznesi sunan Arzum Panetti, hafif, orta ve koyu dış kabuk seçenekleriyle her damak zevkine hitap ediyor. Glütensiz ekmek pişirebilen Arzum Panetti hem lezzetli hem sağlıklı ekmekleriyle beslenmesine dikkat edenlerin vazgeçilmezi oluyor. Arzum Panetti ekmeğin yanı sıra kek, makarna hamuru ve reçel hazırlayabilme imkanı da sağlıyor.

Ekmeğiniz yeni yılda tam istediğiniz saatte hazır…

Arzum Panetti Ekmek Yapma Makinesi’nin 15 saate kadar gecikmeli başlatmaya izin veren dahili zamanlayıcı ile ekmekleriniz tam da istediğiniz zamanda sıcacık hazır. Dilerseniz yeni yıl sabahı ekmek kokusuyla uyanabilir veya yılbaşı sofranızda dumanı üstünde sıcacık bir Kuru Domatesli Zeytinli Fransız Ekmeği servis edebilirsiniz. Pişirmeden sonra otomatik olarak 1 saat boyunca kendini sıcak tutma fonksiyonuyla ise her zaman sıcak servis yapmanız da mümkün.

Panetti’de her şey sizin için tasarlandı…

Arzum Panetti Ekmek Yapma Makinesi sizin için tüm detayları düşündü. Ölçü kabı ve kaşıkları ile tariflerinizi kolayca uygulayabilirsiniz. Geniş kontrol panelinden arzu ettiğiniz tüm ayarlamaları yapabilir, LCD ekran penceresinden takip edebilirsiniz. Çıkarılabilir ve yapışmaz haznesi sayesinde temizleme rahatlığı sunan pişirici, gözlem penceresiyle de kapağı açmadan pişirme sürecinin takip edilmesini sağlıyor.

Panetti’nin kullanım kolaylığını ve pişirme keyfini yaşamak için yılbaşı sofranıza lezzet katacak Kuru Domatesli Zeytinli Fransız Ekmeği tarifini deneyebilirsiniz.

KURU DOMATESLİ ZEYTİNLİ FRANSIZ EKMEĞİ

Malzemeleri:

3 su bardağı un
150 ml su
40 ml süt
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1,5 yemek kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
1,5 çay kaşığı kuru maya
1 adet büyük domates (rendelenmiş)
70 gr kuru domates
50 gr siyah zeytin
5 gr taze biberiye

Hazırlanışı:

Öncelikle kuru domates, zeytin ve taze biberiyeleri bir doğrayıcı veya bıçak yardımı ile ince ince kıyın. Daha sonra Arzum Panetti Ekmek Yapma Makinesi’nin pişirme haznesini çıkartıp sırasıyla su, süt, zeytinyağı ve rendelenmiş domatesi hazneye ekleyin. Üzerine yine sırası ile şeker, tuz, un ve kuru mayayı ilave edin. Daha önceden kıydığınız kuru domates, zeytin ve taze biberiyeleri ekleyip hazneyi cihazın içerisine yerleştirin. Saat yönünde çevirerek yuvasına oturtup kapağını kapatın. Program menüsünden 2 numaralı Fransız ekmeği seçeneğine getirerek hamur miktarını 750 gr. olarak ayarlayın. Kabuk rengi seçimini orta olarak ayarlayın ve başlat tuşuna basın. Programın bitiminde kapağı açıp hazneyi dışarı çıkartın. Ekmeğinizi haznesinde 10 dakika kadar dinlendirdikten sonra hazneyi ters çevirerek çıkartın. Afiyet olsun.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL