• Geri dön

  • 2.174 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Teknoloji ve tasarımı birleştirerek pratik çözümler sunan Arzum, ailenin en yeni üyesi olan Vacuumix Vakumlu Power Blender ile sağlıklı ve leziz tarifleri evlerinize taşıyor. Sağlıklı beslenmenin en keyifli halini deneyimleyin!

Kendinize özgü karışımlarla doğal içecekler yapmaya hazır mısınız? Arzum ailesinin en yeni üyesi olan Vacuumix Vakumlu Power Blender ile dilediğiniz öğünde tüketebileceğiniz sağlıklı karışımlar yapabilirsiniz.

Arzum Vacuumix Vakumlu Power Blender, sahip olduğu vakum aparatı sayesinde karışımı yapılan sebze ve meyvelerin hava ile temasını en aza indirerek daha pürüzsüz, besin değeri yüksek,rengi daha doğal ve gün boyu lezzet ve tazeliğini koruyan içecekler hazırlamanıza imkan sunuyor. Önceden programlanmış 6 menü özelliği sayesinde tek tuşla pratik kullanım imkanı sunan Vacuumix ile sağlıklı beslenmek artık çok kolay.

Arzum Vacuumix Vakumlu Power Blender, 1500 Watt motor gücü, dakikada 28.000 devir hızı, özel tasarlanmış 8 adet keskin sivri bıçağı ile mutfakta harikalar yaratmanızı sağlıyor. BPA içermeyen karıştırma sürahisi ve taşınabilir spor şişesiyle sağlıklı ve pratik bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Hazırladığınız sağlıklı karışımlar dilediğiniz yere sizinle gelsin!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL