• Geri dön

  • 1.203 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


HAYATIN HER ANINI GÜZELLEŞTİREN TÜM KADINLARA

KADINLAR GÜNÜ İÇİN ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

Paşabahçe Mağazaları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, eşinize, annenize, kız kardeşinize, sevgilinize veya kız arkadaşlarınıza verdiğiniz değeri en güzel şekilde yansıtabileceğiniz hediye seçeneklerini geniş ürün gamıyla bir arada sunuyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sevdiklerini etkileyici hediyelerle önemli hissettirmek isteyenleri mağazalarına bekleyen Paşabahçe Mağazaları, “Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile ev ve yaşam alanlarını güzelleştiriyor.

Paşabahçe Mağazaları, ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ bölümlerinde binlerce ürün alternatifini satışa sunarken, kahve fincanları, çerçeveler, vazolar ve dekoratif objeler özel hediye alternatifleri arasında ön plana çıkıyor.

“Bazı kelimeler çok daha güzel” mottosuyla hazırlanan Lugat365 serisinden kadınlar için özel olarak tasarlanan, üzerinde “Bayan değil kadın” yazan “Kadın” Kupa da öne çıkan hediye alternatiflerinden biri olarak Paşabahçe Mağazaları’nda yerini alıyor. Aynı seride yer alan “Müstesna”, “Minnettar”, “Müteşekkir” ve “Gönül” kupalar da özel hediye arayanlar için farklı bir seçenek oluşturuyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın hoş kokularıyla dikkat çeken kolonyaları arasında yer alan Mimoza Kolonya ve kahve tutkunlarına mükemmel bir hediye seçeneği olan kahve fincanlarının yanı sıra çerçeveler, dekoratif objeler ve nazarlıklar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için favori seçenekler arasında yerini alıyor.

Paşabahçe Mağazaları, dekoratif ayna modelleri ile de özgün hediye alternatifleri sunuyor. “Mini El Aynası”, “Mini Kalp Ayna” ve “Mini Barok Ayna” ile beraber dekorasyon ögesi olarak aynayı duvarda kullanmayı sevenler için ise “Firuz Ayna” ve “İznik Çini Karolu Ayna” ve daha birçok seçenek Paşabahçe Mağazaları’nda sizleri bekliyor. Paşabahçe Mağazaları, alışveriş yapmaya vakit bulamayan ve Kadınlar Günü için hediye almak isteyenlere www.pasabahcemagazalari.com adresinden de haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapma imkanı sunuyor. Online mağazadan Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL