• Geri dön

  • 1.252 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


ŞIK YILBAŞI SOFRALARI

Paşabahçe Mağazaları, yeni yılı şık bir yılbaşı sofrasında geçirmek isteyenlere farklı tarzlarda birbirinden zarif ürünleriyle geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor. Yeni yıl sofralarında fark yaratmak ve sevdikleriyle keyifli bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyenlerin adresi bu yıl da Paşabahçe Mağazaları olacak.

Ev ve yaşama dair binlerce fikir ve öneri sunan Paşabahçe Mağazaları, yeni yıl atmosferini yansıtan ve yılbaşı sofralarını tamamlayacak en şık ürünleriyle yılbaşı akşamınızın vazgeçilmezi olacak. Paşabahçe Mağazaları, yılbaşı sofrası ile göz kamaştırmak isteyenleri her zevke ve bütçeye uygun ürünleriyle mağazalarına bekliyor.

İddialı olmak isteyenlere; Tokyo serisi

Seramik yağlık, çay fincanı, yemek tabağı, pasta tabağı, 2 farklı boy kulplu servis kasesi ve 3 farklı boy kase olmak üzere toplam 6 farklı üründen oluşan Tokyo serisi, siyahın asaletiyle yılbaşı sofralarınıza zamansız bir zarafet katıyor.

Sadeliğin adı; Element serisi

Yılbaşı sofralarınıza beyaz rengin dinginliğini getiren Element serisi, porselen yemek-pasta tabakları, çukur tabak ve çay fincanından oluşan takımıyla yalın ve modern tasarımı yansıtıyor.

Çarpıcı renkleriyle ‘Electrum’

Keyifli bir yılbaşı sofrası için ihtiyacınız olan her şeyi sunan ‘’Electrum’’ ürün ailesi, bardaklardan kaselere, kupalardan sürahilere kadar en canlı renkleriyle sofraları renklendiriyor. Beyaz, bordo, turuncu, yeşil ve mavi gibi renkleriyle ön plana çıkan ‘’Electrum’’ serisiyle yılbaşı sofralarınızın enerjisi değişiyor.

Sofralarda ‘Rosado’ etkisi

Pembenin en tatlı tonuyla ön plana çıkan Rosado porselen yemek takımında yer alan yemek, pasta, çukur tabak, servis kasesi, kupa, çay ve espresso fincanı ile yılbaşı sofralarınız görsel bir şölene dönüşüyor.

Yılbaşı temasını evinizde yansıtın

Berry Metal Tealight Mumluk, Berry Flower Metal Tealight Mumluk ve Yağmur Mumluk ile yeni yıl sofralarınız yılbaşı ruhunu yansıtırken, Ağaç Amerikan servis ve Ayaklı servis kırmızı ürünler de yılbaşı coşkusunu yaşatıyor.

Zarif bir yansıma

Özgün tasarımıyla göz dolduran Neck Karaf ve Kırmızı Küpeli Karaf da sofralara gelen farklı bir yorum ve zarif bir yansıma… Yeni yıl sofralarına şıklık katmak için en yakın Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com internet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL