• Geri dön

  • 989 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


“SİZİN KAVANOZUNUZDA NE VAR?”

PAŞABAHÇE KAVANOZLARI
HAYATIN HER ANINDA YANINIZDA

Paşabahçe, özellikle kış hazırlıklarının favorisi kavanoz ailesini, ev dekorasyonundan mutfak organizasyonuna ilham verici fikirleri hayata geçirmemizi, sağlıklı yiyeceklerimizi tüm gün yanımızda taşımamızı sağlayan benzersiz yardımcılar olarak tüketicilere yeniden tanıtıyor. “Kavanozlarımız sizin yaratıcı ellerinizde hayat buluyor, hayata güzellik katıyor” söyleminden yola çıkan Paşabahçe, her zevke ve fonksiyona yönelik kavanoz modelleri ile tüketicilerinin her an yanında oluyor.

Paşabahçe, yeni kavanoz kampanyası ile tüketicilerine “Sizin kavanozunuzda ne var?” sorusunu bir kez daha sorarak, kavanozların reçel, turşu ve salça saklamak dışında, farklı fonksiyonlarının da olduğuna vurgu yapıyor. “Kavanozlarımız sizin yaratıcı ellerinizde hayat buluyor, hayata güzellik katıyor” söyleminden yola çıkan Paşabahçe, her zevke ve bütçeye hitap eden geniş kavanoz ailesi ile tüketicilerine ilham vermeyi amaçlıyor.

Paşabahçe, tüketicilere birbirinden şık ve kullanışlı kavanozları kullanmanın farklı yollarını gösteriyor. Paşabahçe’nin Woody, Kitchen Slim, Homemade ve daha pek çok kavanoz serisi mutfakları organize ediyor, hazırladığımız sağlıklı yemekleri tüm gün yanımızda taşımamızı sağlıyor, zarif dokunuşlarla evlerimizi güzelleştiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL