• Geri dön

  • 1.350 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşama dair binlerce fikir sunan Paşabahçe Mağazaları, birbirinden güzel yepyeni sezon ürünleri ile evleri yenileyerek sonbaharı karşılıyor.

Paşabahçe Mağazaları, sonbaharın huzurunu yepyeni ürünleri ile ev ve yaşam alanlarına taşıyor. Paşabahçe Mağazaları’nın sonbahar mevsimini en yoğun şekilde yansıtan renklerden oluşan yeni sezon ürünlerinde puflardan mumluklara, cam demliklerden kase ve kupalara kadar birçok alternatif bulunuyor.

Dome ve Elips mumluklar, evleri ve yaşam alanlarını mum ışıklarıyla aydınlatarak daha romantik ve sıcak bir ortama dönüştürürken; Bombay metal puflar gri ve siyah renkleri ile evlerde farklı otantik bir hava estiriyor.

Herbal ve Theraphy cam demlikler ile hazırlayacağınız sağlıklı bitkisel çayların keyfini çıkarırken vücudunuzu da kışın zorlu günlerine hazırlayabilirsiniz.

İçinizi Isıtacak Sofralar…
Sonbahar esintilerini evinde hissetmek ve mutfağına sonbahara özel dekorasyon fikirleri katmak isteyenler için Felix Seramik 4’lü Kase Seti ve Glory Seramik Servis Tabağı ideal seçenekler arasında. Colorfull Seramik 4’lü Kase ve Stone Seramik Kupalar da mutfaklara sonbahar renklerini ve havasını getiriyor.

En Doğal Dekorasyon Ürünleri
Ev dekorasyonunda bitkileri, yaprak formlarını kullanmayı sevenler için altın ve gümüş renk seçenekleri ile Yaprak ve Feather dekoratif obje ve tabaklar iyi bir alternatif olabilir.

Banyolarınıza Mermer Modasını Taşıyın
Ev dekorasyonunun yeni trendi olan mermer, banyolara da taşınıyor. Pamukluk, sabunluk, sıvı sabunluk ve diş fırçalıktan oluşan Marble Banyo Aksesuarları tasarımıyla ve renk geçişleriyle dikkat çekiyor.

Sonbaharın gelmesiyle evlerinizde yepyeni bir dekorasyon tarzı oluşturmak için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve 7 gün 24 saat alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL