• Geri dön

  • 371 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Bu yeni yılda da sizin ve sevdiklerinizin hayatlarına renk katacak hediye, sunum ve dekorasyon alternatifleri Paşabahçe Mağazaları’nda. Ev dekorasyonuna sihirli bir dokunuş katan yılbaşı sofralarında özgün dokunuşlar yapmak, yeni yıl konseptli ürünler ile sevdiklerinize kalıcı hediyeler almak için siz de Paşabahçe Mağazaları’nı ziyaret edebilirsiniz.

Yılbaşı için en ideal sofra, dekorasyon ve hediye alternatiflerini bir arada sunan Paşabahçe Mağazaları, yeni yılın enerjisini ve heyecanını evlerin her köşesine taşıyor. Yeni yıla umutla ve keyifle başlamak için yılbaşı süslerinden dekoratif objelere, şık sofra ürünlerinden mutfak aksesuarlarına kadar yepyeni pek çok ürün seçeneği Paşabahçe Mağazaları’nda sizi bekliyor.

Özgün sunumlar, şık sofralar
Yeni yılın heyecanında sade şıklığı tercih edenler için yalın tasarımıyla Solid Yemek Serisi öne çıkıyor. Solid yemek serisi, bir araya geldiği dekoratif öğelerle hem minimalist hem de görkemli yılbaşı sofralarına uyum sağlıyor. Yılbaşı sofralarına çok yakışan yeni “Peri” bardak serisi de yaldızlı zarif desenleriyle özenli sunumlarınıza eşlik ediyor.

Yılbaşı konseptli kupalarla çay ve kahve keyfi…
Kar Tanesi, Geyik ve Kurşun Asker seramik kupalar ile Fındıkkıran dekoratif tepsi ve 4’lü bardak seti gibi pek çok ürün yılbaşı heyecanını günlük keyiflerinize taşıyarak sunumlarınızı eğlenceli hale getiriyor.

Ev dekorasyonuna yeni yıl dokunuşu…
Yılbaşı ruhunun sembollerinden biri olan birbirinden farklı özgün tasarımlı dekoratif süs ve objelerle yapacağınız küçük dokunuşlar yılbaşı havasını evinize taşıyor. Paşabahçe Mağazaları, hayalinizdeki yılbaşı süslemesi için farklı ağaç süsü ve dekoratif obje alternatifleriyle evlere hareket ve neşe katıyor, yılbaşı temalı yepyeni dekoratif obje, mumluk ve servis ürünleri sunarak bu sene de yeni yıl heyecanını artırıyor.

Yeni yılı evinde keyifle karşılamak isteyenler, “Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile yaşadığımız her günün değerini vurgulayan Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com internet sitesini ziyaret ederek, alışverişini online yapabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL