• Geri dön

  • 1.099 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


“HAYAT ZORLAŞTIĞINDA ANNELERİN İHTİYACI KISA BİR MOLA”

ANNELERİ MUTLU EDECEK HEDİYELER PAŞABAHÇE’DE

Her dönemde camda trendleri belirleyen Paşabahçe, Anneler Günü’nde ürün gamında yer alan birbirinden farklı hediye alternatifleri ile en değerli varlıklarımızı mutlu ediyor. Hayat zorlaştığında annelerin ihtiyacının kısa bir mola olduğundan yola çıkan Paşabahçe, küresel salgın sebebiyle yaşanan bu zorlu dönemde, ürünleri ile annelerin kısa molalarında yanında yer alıyor.

Cam tutkunlarının vazgeçilmezi Paşabahçe, bu Anneler Günü’nde de sunduğu birbirinden farklı hediye seçeneği ile annelerin yüzünü güldürüyor.

Küresel salgın sürecinde işleri çok daha zorlaşan annelerin, hayatın koşturmacası içinde kısa da olsa molaya ihtiyacı olduğundan yola çıkan Paşabahçe, bu kısa molalarda keyifli zaman geçirmeleri için yüzlerce seçenek sunuyor ve annelerin en büyük yardımcısı oluyor.

Paşabahçe’nin Canım Annem koleksiyonu da annelerimize sevdiklerini daima yanı başında hissettirecek. Koleksiyonun turuncu, yeşil ve pembe renklerinin enerjisi karaf, meşrubat ve kulplu bardaklara yansıyor.

Zamansız tasarımlara sahip Timeless, Allegra, Lavinia, Leafy, Linka, Patisserie serilerine ait, kase, şekerlik, meşrubat, çay bardağı servis tabağı , Borcam kek kalıbı kısacası tüm Paşabahçe ürünleri annelerimizin kendilerine ayıracakları keyifli ve huzurlu molalar vaad ediyor.

Annenize kendine zaman ayıracağı kısa bir mola ve yanına da bu anlarına eşlik edecek bir Paşabahçe hediye etmek isterseniz en yakın satış noktasından ve online satış kanallarından çeşitli farklı tasarıma ve fonksiyona sahip Paşabahçe ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL