• Geri dön

  • 1.115 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


KADINLAR GÜNÜ İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDAN PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDAN “HAYAT EN GÜZEL HEDİYE”

‘Hayat En Güzel Hediye’ diyen Paşabahçe Mağazaları, Kadınlar Günü’nde sevdiklerine en unutulmaz hediyeyi vermek isteyenler için binlerce seçenek sunuyor.

Paşabahçe Mağazaları, Kadınlar Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere yine birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor.

“Bazı kelimeler çok daha güzel” mottosuyla hazırlanan ve 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisini çeken ürün gruplarından biri olan “Lugat365” ürünlerinden “Gönül” ve “Kadın” kupalar Kadınlar Günü’nde hediye edilebilecek ürünler arasında ilk sırada yer alıyor.

Lugat 365 serisinde yer alan “Minnettar”, “Müstesna” ve “Müteşekkir” tabaklı kupalar da bir ömrü paylaştığınız veya birlikte çalıştığınız, değer verdiğiniz kadınları mutlu etmek için en favori hediyelerden.

En Kalpten Hediye
Farklı ürünlerden oluşan bir alternatif olan “Kalpten Hediye Setleri”; ne alacağına karar veremeyenlerin sorununa çözüm sunuyor. 4 ayrı içeriği bulunan Kalpten Hediye Setlerinin içinde espresso fincanı, porselen kupa, lokum, kolonya gibi farklı ürünler bulunuyor. Hediye edeceğiniz kişinin zevklerine ve tarzına en uygun seti seçerek, kişiye özel bir seçimde bulunabilirsiniz.

Paşabahçe Mağazaları, Kadınlar Günü’nde de dikkat çekici hediye alternatifleri ile sizleri Paşabahçe Mağazaları’na ya da www.pasabahcemagazalari.com internet sitesine davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL