• Geri dön

  • 2.086 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Özgün ve modern çizgilere sahip ürünleriyle Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’nde birbirinden farklı hediye alternatifleri ile anneleri için en güzel hediyeyi arayanlara yardımcı oluyor. Geleneksel Türk Çini sanatının en güzel örneklerinden ilham alınarak tasarlanan İznik Lale fincan setlerinin yanı sıra dekoratif nazarlıklar bu alternatifler arasından ön plana çıkıyor.

Paşabahçe Mağazaları, her zaman en iyisini hak eden anneler için geniş ürün yelpazesi ile annesine özel bir hediye almak isteyenleri online mağazasına davet ediyor. Osmanlı mimarisinde en önemli dekoratif unsurlardan biri olan İznik çinisi, kahve tutkunu annelerin fincanlarını süslüyor. Gold ve silver olmak üzere iki farklı renk çeşidi ile dikkat çeken İznik Lale Porselen Fincan Seti 2'li ve İznik Kalyon 2'li Fincan Seti hoş kahve sohbetlerine tanıklık ediyor.

Aslında hiçbir şeyin gerçekten kırılmadığı, Antik Japon Felsefesine dayanan Kitnsugi tekniği kullanılarak tasarlanan Kintsugi Fincan Seti 4'lü ise bir diğer hediye alternatifi oluşturuyor.

Güzel Annelerimize Nazar Değmesin
Anadolu’da yüzyıllar boyunca yaşamış çeşitli medeniyetler tarafından nazara karşı koruyucu olarak bilinen ve kullanılan göz simgeli cam boncuklar günümüzde de evlerimizde sıklıkla kullanılıyor. Geleneksel ebru tekniği kullanılarak üretilen Turkuaz Ebru Nazar Boncuğu, ebru sanatının farklı bir örneğini oluşturuyor.

Fenikeliler döneminden beri Anadolu’da ilkel cam fırınlarında üstün bir beceri ile biçimlendirilen boncuklardan esinlenerek tasarlanan Nazar Boncuğu Kobalt, Nazar Boncuğu Sade-Opal-Siyah Delikli, Nazar Boncuğu Turkuaz, Haliç İşi Nazarlık ve Minyatürlü Nazarlık annelerin evlerinde severek kullanacağı dekoratif ürünler arasında yer alıyor. Üstelik 1-10 Mayıs tarihleri arasında internet üzerinden yapılacak alışverişlerde nazar boncuklarına özel %25 indirim fırsatı sunuluyor. Üzerindeki ince işçilikle dikkatleri üzerinde toplayan Kütahya Çini Karolu Tepsi ve İznik Çini Karolu tepsi de özenle hazırlanan el emeği sunumları seven anneler için çok özel bir hediye alternatifi sunuyor.

Bu ürünlerin yanı sıra aynalar ve çerçeveler de kalıcı hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Paşabahçe Mağazaları, yüzlerce farklı ürün seçeneğiyle annesini bu özel günde mutlu etmek isteyen ve onları hatırladığını göstermek isteyen herkes için
www.pasabahcemagazalari.com üzerinden hediye seçme imkanı sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL