• Geri dön

  • 914 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


“Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, sonbaharın kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde, birbirinden farklı ürün seçenekleriyle evlere ve yaşam alanlarına sonbaharı taşıyor.

Paşabahçe Mağazaları, iç ısıtan sıcak renklerin sardığı ev ve yaşam alanları için birbirinden çekici öneriler sunuyor. Sonbaharı karşılarken yastıklar, kupalar, dekoratif ürünler ve çok daha fazlası Paşabahçe Mağazaları’nda sizi bekliyor.

Dekorasyonda sonbahar esintisi

Farklı iki boy seçeneği ile satışa sunulan Kübik yastıklar turuncu ve yeşil gibi mevsime özgü renkleri ile ev dekorasyonunda ufak bir dokunuş ile fark yaratırken, altın rengiyle ön plana çıkan Bloom Duvar Süsü evini sonbahar renkleriyle dekore etmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Kuru dallar ve yapraklar gibi mevsime uygun bitkilerle yapılabilecek dekoratif tasarımlar ise Stark ve Norden Seramik Saksı Haznesi’nde sergileniyor.

Kahve keyfi sonbaharda bir başka

Sarı ve yeşilin en güzel tonunu içinde barındıran Sandy Seramik Kupalar sonbaharın serin günlerinde kahve içimini keyiflendiren bir alternatif olurken, Nar Çiçeği Porselen Kahve Fincanı sıcacık renkleriyle ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Fırından sofraya lezzetlerin tam zamanı

Sonbaharda evde daha çok vakit geçirmeyi tercih edenler mutfakta leziz tarifleri keyifle uyguluyor. Speckle Fırın Kapları modern ve şık tasarımıyla sofraların havasını değiştiriyor. Paşabahçe Mağazaları, mutfakta vakit geçirmeyi seven ve aynı zamanda pratik çözümler arayanlar için de seramik fırın kapları serisine bir yenisini daha ekledi. Fırından sofraya uzanan lezzet yolculuğuna yeni ‘’Mate’’ seramik fırın kapları eşlik ediyor.

Eviniz sonbahar koksun!

Sonbaharda ev dekorasyonunda fark yaratacak Mudra Mermer Tütsü Seti evleri huzurlu bir yer haline getirerek sonbaharı karşılıyor. Mudra Mermer Tütsü Seti’nin içinde; mermer tütsülük (Afyon gri mermer), palo santo tütsü 6-7 gr., 5’li çubuk tütsü-Hint çiçeği kokusu ve özel set kutusu yer alıyor. “Mudra”, yapılan pratiğin derinleşmesi, belirli bir yöne kanalize edilmesi için uygulanan kutsal el hareketlerine verilen bir isim. Sanskritçe bir kelime olan “mudra”nın anlamı dilimize “mühür” veya “işaret” olarak çevrilmektedir. Bazı mudralar vücudun tamamı ile yapılsa da genellikle ellerle yapılan pozlara verilen bir isimdir.

Sonbaharı evinde keyifle karşılamak isteyenler için yepyeni ürünler Paşabahçe Mağazaları ve www.pasabahcemagazalari.com’da sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL