• Geri dön

  • 956 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde kahveyi doğru fincanda içmek isteyenlere birbirinden özel ve şık seçenekler sunuyor. Kupalardan Türk kahvesi fincanlarına, espresso bardaklarından kahve setlerine kadar pek çok ürün Paşabahçe Mağazaları’nda kahve tutkunlarını bekliyor.

“En güzel kahve doğru fincanda içilen kahve” diyen Paşabahçe Mağazaları, kahve uzmanlarının önerileriyle geliştirilen yüzlerce çeşit cam ve porselen kahve bardağı seçeneğini kahve severlerle buluşturuyor. Paşabahçe Mağazaları, bu özel günde Türk kahvesi tutkunlarından espresso severlere, filtre kahve tercih edenlerden kahvesini kendisi demlemek isteyenlere kadar tüm kahve tutkunları için yüzlerce çeşit kupa, fincan, bardak ve kahve aksesuarı ile hediye seçiminin adresi olmaya devam ediyor.

Türk kahvesi tutkunlarına; Hatır Kahve Seti

Paşabahçe Mağazaları, içimiyle, servisiyle, sohbetiyle nesiller boyu kültürümüzün bir parçası haline gelen Türk kahvesinin tadı kadar sunumunun da önemli olduğuna dikkat çekerek Hatır Kahve Seti’ni müşterilerinin beğenisine sunuyor. Telvesi ile ikram edilen tek kahve türü olan, tadı, köpüğü, kokusu, pişirilişi ve ikram edilişiyle kendine özgü bir kimliği ve geleneği bulunan Türk kahvesi, geleneksel Türk motiflerinden ilham alınarak tasarlanan Hatır Kahve Seti ile bambaşka bir lezzete kavuşuyor. Kahvenin çekirdekten pişirilme ve sunum aşamasına kadar birçok araç ve gerecin yer aldığı Hatır Kahve Seti’nin içerisinde; İznik Tabaklar 2’li Fincan Seti, İznik Kahve Yanı Su Bardağı, Çekirdek Kahve, Bakır Cezve, Bakır Kahve Değirmeni ve Türk Kahvesi Kültürü Bilgi Kartı yer alıyor.

“Kahve Bahane”, filtre kahve şahane

Güne taze bir kahve ile başlamak isteyenlere ‘Kahve Bahane’ çeşitlerinden Brazil, Blendix, Columbia Bouvar ve Ethiopia Limu gibi çekirdek ve öğütülmüş filtre kahve seçenekleri sunan Paşabahçe Mağazaları, kahve fincanını ve filtre kahvesini tek noktadan almayı tercih edenlerin gönlünü fethediyor.

Meraklısına setleri

Hayat boyunca keşiflere yol arkadaşlığı yapmak için, hayatın detayda güzel olduğundan yola çıkarak bir araya getirilen ürünlerden oluşan Meraklısına Setleri, Meraklısına Filtre Kahve Seti, Meraklısına Espresso Seti 4’lü ve Meraklısına Latte Bardağı Metal Tabaklı ile kahve meraklıları için en iyi seçenek oluyor.

Eşsiz bir kahve deneyimi için

Yalın ve stil sahibi tasarımıyla kahve keyfinize eşlik etmek için üretilen Dual Espresso Bardağı, İtalya kültürünün önde gelen kahvelerinden biri olan espresso keyfini ikiye katlıyor. 55 cc ve 100 cc kapasiteli iki konik bardağın birleşimi olarak tasarlanan ve her iki tarafından da kahve doldurulabilen bardak benzersiz tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

Keyfinize keyif katacak özgün Türk kahvesi fincanları

Paşabahçe Mağazaları, Butik Kahve Hediye Seti, Kız Kulesi Gravürlü Türk Kahvesi Fincanı 4'lü, Kintsugi Fincan Seti ve Nasip Kısmet PorselenFincan Seti gibi birbirinden şık Türk kahvesi fincanlarıyla kahve kültürünü yaşatmaya devam ediyor. Dünya Kahve Günü’nde, kahve tutkunu sevdiklerinizi mutlu etmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL