• Geri dön

  • 856 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde sevdiklerine alacağı hediyeye karar veremeyenler için en uygun seçenekleri bir araya getiriyor. Bu sene de 14 Şubat Sevgililer Günü hediye alışverişinin adresi Paşabahçe Mağazaları olacak.

Ev ve yaşam alanları için sunduğu binlerce fikir ve öneri ile hayatı güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde de öne çıkardığı hediye seçenekleri ile sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin ilk adresi olacak.

En kalpten hediye

İnka ve İspanyol kültürlerinin harmanı olan Peru ürünlerinin gizemli bilgeliğini ve ilginç öykülerini içinde barındıran Mini Kalp Ayna, tüm desen, çizim ve boyamasıyla beraber tamamen el işçiliğiyle yapıldı.

Strateji oyunlarını sevenlere

2 kişilik bir strateji oyunu olan Cam XOX, tamamen camdan yapılmış tasarımıyla sevdikleriniz için ilgi çekici bir hediye alternatifi oluşturuyor.

İmza serisinden Umay Vazo

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının özgün tasarım ve çizimlerinin yer aldığı İmza Serisi’nde tasarımcı Umut Karaman’ın tasarladığı Umay Vazo pembe ve mavi olmak üzere iki farklı seçeneğiyle öne çıkan hediyelerden…

İçinizi ısıtacak kupa ve bardak setleri

Adını Sen Yaz Serisi Seni Sever Porselen Kupa, Kalbini Aç Kupa ve Espresso Bardağı ile Hearts Porselen Çay Fincanı sevdiklerinizle yapacağınız keyifli sohbetlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Sevgililer Günü hediyeniz için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL