• Geri dön

  • 700 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşama dair binlerce ürün ve fikir sunan Paşabahçe Mağazaları, Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları’na ve butik ürün grubuna yepyeni ürünler ekleyerek ‘geleceğin kültür mirasını’ tasarlamaya devam ediyor.

Paşabahçe Mağazaları, ev ve yaşam alanlarında geçirilen vakitleri keyifli hale getirecek yeni ürün alternatiflerini özgün tasarım anlayışı ve yenilikçi bakış açısıyla müşterilerinin beğenisine sunmayı sürdürüyor. Butik eklenen vazolar, bardaklar, kaseler ve duvar tabakları, tüketicilerin gözdesi olmaya aday.

Osmanlı Koleksiyonu yeni ürünlerle zenginleşmeye devam ediyor
Paşabahçe Mağazaları “Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları”ndan biri olan “Osmanlı Koleksiyonu”na, Şaheste Vazo ve Şaheste Gondol’u kattı. Yüzde 100 el yapımı ve sınırlı üretim ürünlerin üzerindeki desenler Kanuni Sultan Süleyman’ın oğlu için yaptırdığı saz yaprağı ve çiçek bezemeli kaftandan esinlenilerek tasarlandı. “Şaheste Vazo” ve “Şaheste Gondol”, kalıcı ve değer katan bir hediye arayanlar için ideal bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Ev dekorasyonunu aksesuarlarla tamamlayın
Türk süsleme sanatlarından Tezhip’ten ilham alan “Sır Kase”, 1495 – 1505 yılları arasında Baba Nakkaş dönemine ait nadir örneklerden biri olan rumi motiflerini, bir çini tabak üzerine uyarlanan opal beyaz camda Paşabahçe’nin el işçiliği ve ustalığı ile sunuyor. Özel tasarımı ile özgün bir hediye seçeneği oluşturan “Sır Kase”, yüzde 100 el yapımı olmasıyla dikkat çekiyor.

Zamansız ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken, yepyeni ürün ve koleksiyonları için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL