• Geri dön

  • 859 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşama dair binlerce ürün ve fikir sunan Paşabahçe Mağazaları, yepyeni ürünleri ile yaşam alanlarına keyif katmaya devam ediyor.

Paşabahçe Mağazaları, ev ve yaşam alanlarında geçirilen vakitleri keyifli hale getirecek yeni ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu.

Estetik ve zarafet bir arada

Kanuni Sultan Süleyman’ın oğlu için yaptırdığı saz yaprağı ve çiçek bezemeli kaftandan ilhamla tasarlanan Saz Yolu Vazo, rölyef desenlerin tümü cam boyasıyla dekorlanarak ve el imalatı camda; Paşabahçe Mağazaları’’nın el işçiliği ve ustalığı ile hazırlandı. Osmanlı tarihinde, kadife, kemha, çatma, seraser, diba, atlas kumaşlarından üretilen görkemli kıyafetler ve kaftanlar saray kumaşları olarak bilinir. Hassa nakkaşlarının hazırladığı/ tasarladığı desenler ile saray atölyelerinde dokunan, hiçbir çağda zarafetini yitirmeyen, giyim kuşamına özenli Osmanlı Sultanlarının motiflerle dillenmiş duygularını yansıtan saray işleri; saraylı desenler, motifler, kumaşlar, işlemeler, nakışlar, dokumalardan süzülen, bugüne gelen estetik ve zarafetin önemli sembolleri oldu ve Paşabahçe Mağazaları’nın tasarımlarında da yer buldu.

Çeyiz geleneğini porselen tabaklar ile devam ettirin

Annelerin çeyizlerine özenle yerleştirdikleri ve kültürümüzün naif parçaları olan dantellerden esinlenilerek tasarlanan, üzerindeki rölyef desenlerin ve renklendirmelerin her biri tek ve özel olan Porselen Tabaklar porselen çamurundan üretildi ve Paşabahçe Mağazaları’nda yerini aldı.

Seramik saksılar ile evinizde özel köşeler

“Evinize renk katan çiçeklerinizin saksıları da bir o kadar özel olmalı…” diyen Paşabahçe Mağazaları, yeni ‘’Century’’, ‘’Norden’’, ‘‘Stark’’ ve ‘’Gloom’’ seramik saksı hazneleri ile evlerde özel köşelerin yaratılmasına yardımcı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL