• Geri dön

  • 556 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Yazın balkon, teras ve bahçelerinizi keyifle vakit geçirmek isteyeceğiniz eşsiz bir yaşam alanına dönüştürmenize yardımcı olacak fikir ve öneriler Paşabahçe Mağazaları’nda.

Paşabahçe Mağazaları, yaz mevsiminde açık havaya uygun olarak özel malzemeden üretilen dekoratif ürünler ile balkon, teras ve bahçelerine yeni bir tarz getirmek isteyenleri farklı dekorasyon önerileriyle buluşturuyor.

Saksı hazneleri ve fenerler
Paşabahçe Mağazaları, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte açık havanın keyfini balkon, teras ve bahçelerinde çıkarmak isteyenlere çok özel dekoratif öneriler sunuyor. Açık alanların kullanımına uygun özel malzemeden üretilen Stark, Norden ve Century seramik saksı hazneleri ile balkon, teras ve bahçelerinizde dikkat çeken köşeler oluşturabilirsiniz. Şık tasarımı ile geceleri hem süsleyen hem de aydınlatan Horizon Fener ise yaz akşamlarının hoş sohbetleri için geçmişten bugüne vazgeçilmeyen keyifli bir seçim.

Dekoratif objeler
Açık havada keyifle vakit geçirdiğiniz ve eşsiz bir yaşam alanına dönüştürebileceğiniz balkon, teras ve bahçeleriniz dekoratif objeler ile daha keyifli. Toros metal dekoratif objeler farklı yükseklikleriyle bahçe ve balkonlarınızda hem şık görüntüsü hem de fonksiyonel formu ile ön plana çıkıyor.

Ilo Mumluklar
Bakır tabanı ve özgün formu ile Nude Desing Team tasarımı “Ilo” mumluklar bahçe, balkon ve teraslarda mum ışığını en sıcak ve göz alıcı haliyle yansıtıyor.

Yazın mevsimini balkon, teras ve bahçelerinizde keyifli bir alanına dönüştürmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL