• Geri dön

  • 1.059 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


YENİ YIL HEDİYENİZİ ALDINIZ MI?

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA YILBAŞI HEYECANI

Farklı tarzlara hitap eden yüzlerce hediye seçeneğini bir arada sunan Paşabahçe Mağazaları, yılbaşı alışverişlerini gecikmeden yapmak isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor.


Ev ve yaşam alanları için fikirler ve önerilerle hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, yılbaşında sevgisini özel bir hediyeyle ifade etmek isteyenler için yüzlerce farklı seçenek sunuyor.

Berry peçete halkası, yılbaşı ağacı tealight mumluk, Trees Mini tealight mumluk, kuşlu-yıldızlı çelenk tealight mumluk ve New Year Heart metal kapı süsü, yılbaşı teması tutkunu olan sevdiklerinizi çok mutlu edecek.

Altın renkli Hint fili dekoratif obje, egzotik esintileri sevenleri çok mutlu edebilecek bir hediye seçeneği olurken, kar-yıldız askılı tealight mumluklar ve Snowy-Twinkle tealight mumluklar ise küçük fakat anlamlı hediyeler olarak yılbaşı hediye listelerinin en başında yer alıyor.

Kırmızı ve yeşil renkleriyle bir şekeri andıran Candy tabaklar sofralara neşe katarak evinizde yılbaşı ruhunu hissettiriyor.

Sıcacık ve samimi yılbaşı hediyeleri için en yakın Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com internet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL