• Geri dön

  • 1.569 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


HAYATIN HER ANINI GÜZELLEŞTİREN TÜM KADINLARA

Zengin ürün çeşitliliği ile Kadınlar Günü’nde hediye arayışında olanlara birçok seçenek sunan Paşabahçe Mağazaları, “Kadın” temalı cam kupa ile hediye seçimini oldukça anlamlı kılıyor. ‘Lügat 365 Kadın Kupa’ ergonomik yapısı ve anlamlı mesajıyla sevdiklerine küçük hediyelerle büyük mutluluk yaşatmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Her zevke ve bütçeye hitap edecek binlerce ürünü ile Türkiye’nin lider markalarından olan Paşabahçe Mağazaları, Kadınlar Günü’nde de çok özel ve anlamlı bir hediye sunuyor. “Kadın” temalı cam kupa, Paşabahçe Mağazaları’nda sevdiklerine küçük hediyelerle büyük mutluluklar yaşatmak isteyenleri bekliyor.

Kupanın üzerinde yazan “Bayan değil. Kadın” ifadesi ile ince bir mesajı da içinde barındıran ‘Lügat 365 Kadın Kupa’, ergonomik yapısıyla soğuk ve sıcak içeceklerin vazgeçilmezi oluyor.

Paşabahçe Mağazaları, sevdiklerini bu özel günde ayrıcalıklı ürünleriyle mutlu etmek isteyenleri www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapmaya davet ediyor. Online mağaza üzerinden Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve Kadınlar Günü alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL