• Geri dön

  • 686 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Farklı tarzlara hitap eden yüzlerce dekorasyon önerisini içinde barındıran Paşabahçe Mağazaları, zamansız ve özgün tasarımlara dekorasyon ve sunumlarında yer vermeyi kaçırmak istemeyenlerin tek adresi olmaya devam ediyor.

Paşabahçe Mağazaları, ev dekorasyonu ve sunumlarına yeni bir tarz getirmek isteyenleri farklı ve zamansız ürünleriyle buluşturuyor.

“Dot” Bardak Serisi ile sunumlarınıza renk katın
Dot bardak serisi ile yazlık sunumlara renk katmak mümkün. Renkli cam çubukların şeffaf cam üzerine eritilmesi ile dekorlanan Dot serisi, su bardağı, kokteyl bardağı ve farklı içecek tercihlerine uygun alternatifleriyle her sofraya uygun bir bardak sunuyor.

“Bambu Dekoratif Tabak”ları ister duvarda ister masada kullanın
Evlerinde dekoratif ve farklı objelere yer açmak isteyenler için, Paşabahçe Mağazaları bambu dekoratif tabakları sunuyor. Doğal malzemesi ve formuyla ister duvarda ister masa üzerinde dekoratif bir obje olarak kullanılabilen bambu dekoratif tabaklar, üç farklı boy seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Birbirinden şık ve zamansız ürünler için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL