• Geri dön

  • 1.124 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Yaşam alanlarını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, alışveriş keyfine keyif katan, müşteri deneyimini bambaşka bir noktaya taşıyan Erenköy’deki ilk deneyim mağazasında devreye aldığı mobil uygulaması ile müşterilerine büyük bir kolaylık sağlıyor. Uygulama sayesinde müşteriler, ürünler ve koleksiyonlar arasında kolaylıkla seçim yapabiliyor, aradıkları ürünün mağazada nerede olduğunu kolayca bulabiliyor ve satın alma sürecini mobil cihazları üzerinden QR kod okutarak, elinde hiçbir ürün veya sepet taşımadan kasaya giderek tamamlayabiliyor. Hediye Bulma Sihirbazı ve İstek Listesi de alışveriş keyfini daha da eğlenceli hale getiriyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın, Türkiye’deki mağazacılık anlayışına yepyeni bir soluk getiren ve dijital yeniliklerle geliştirilen Erenköy deneyim mağazası için tasarlanan mobil uygulama sayesinde müşteriler, ürünler ve koleksiyonlar arasında kolaylıkla seçim yapabiliyor, aranılan ürünün mağazada nerede olduğunu kolayca bulabiliyor ve satın alma sürecini mobil cihazları üzerinden QR kod okutarak elinde hiçbir ürün veya sepet taşımadan kasaya giderek tamamlayabiliyor. Hediye Bulma Sihirbazı ise hediye seçmekte zorluk çekenlere büyük kolaylık sağlıyor. Bu uygulama sayesinde cinsiyet, hobi, kişisel zevk ve bütçe gibi detaylar doğrultusunda en uygun hediye seçeneklerini belirlemek mümkün hale geliyor. Müşteriler uygulama sayesinde istek listesi hazırlayabiliyor, arzu edilen ürünleri istek listesine ekleyebiliyor ya da listeyi sevdikleriyle paylaşabiliyor. Paşabahçe Mağazaları müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği mobil uygulamayı bugüne kadar 35 binin üzerinde kullanıcı deneyimledi.

Mobil Uygulama ile Mağaza İçinde Mobil Ödeme İmkanı!

Paşabahçe Mağazaları mobil uygulaması ile mağaza içinde yer alan ürün etiketleri okutularak hızlıca sepet oluşturulabiliyor ve Erenköy deneyim mağazası kasalarından hiç vakit kaybetmeden mobil ödeme yapılarak alışveriş tamamlanabiliyor. Mobil ödeme, müşterilerin elinde hiçbir ürün veya sepet taşımadan kasaya gitmesine olanak sağlayarak alışveriş deneyimini konforlu ve eğlenceli hale getiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL