• Geri dön

  • 1.253 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, geleceğimize ışık tutan değerli yol göstericilerimiz için birbirinden özel ve anlamlı hediye seçenekleri sunuyor.

Ev ve yaşam alanları için fikirler ve önerilerle hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, Öğretmenler Günü’nde, bireylerin ve toplumların gelişiminde çok büyük bir yeri ve katkısı olan öğretmenler için çok özel hediye alternatifleri sunuyor.

Bu anlamlı günde öğretmenini mutlu etmek isteyenleri Paşabahçe Mağazaları’nda, yazı setlerinden kağıt ağırlıklarına, fincanlardan özel koleksiyonlara kadar birçok seçenek bekliyor.

Öğretmeninize sevginizi ‘Hisli Şeyler’ ile anlatın
Paşabahçe Mağazaları’nın, Güzel Kelimeler Dükkânı ile hayata geçirdiği, cansız olarak nitelendirilen şeylerin de hisleri olabileceği düşüncesiyle tasarlanan eğlenceli ve renkli Hisli Şeyler serisinde saksı kupa ve saksı tabak keyifli alternatifler arasında.

Yazı Yazmayı seven öğretmenlere…
El yazısının en güzelini yazan ve öğreten öğretmeniniz için Harf Devrimi Yazı Setleri, Kanuni Yazı Seti, Mimar Sinan Yazı Seti, Pir-i Reis Yazı Seti, Turkuaz Yazı Seti, Ayaklı Balad Yazı Seti, Klasik Yazı Seti ve Astronomik Yazı Seti öne çıkan ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca Piri Reis, Atlas ve Dünya büyüteç-zarf açacağı setleri de öğretmeninizi mutlu edecek seçeneklerden.

Tasarım seven öğretmenler için Numbers Art
Paşabahçe Mağazaları’nın Türkiye’nin önemli isimlerini tasarımla buluşturduğu “İmza” serisinde Murat Celep’in tasarladığı yepyeni ürünler, hediye arayışında olanların ilgisini çekecek seçenekler arasında bulunuyor. Murat Celep’in rakamlarla yapmış olduğu taşıt, hayvan ve portre illüstrasyonlarından oluşan “Numbers Art” serisindeki kupalar, bardaklar ve şişeler, tasarıma önem veren öğretmenleriniz için şık bir hediye alternatifi.

Adını bardağa yazın…
Yaldız ve siyah rengin hakim olduğu harfli bardaklar, öğretmeninizin adının baş harfine göre alabileceğiniz özel bir hediye seçeneği alternatifi oluştururken, kendine has tipografisiyle de dikkat çekiyor.

Su içmeyi keyfe dönüştürün
İnsan sağlığı için en çok ihtiyaç duyulan ve en önemli yaşam kaynağı olan suyu daima başucumuzda tutmak ve tüketmek çok önemli. Bu Öğretmenler Günü’nde Paşabahçe Mağazaları’ndan alacağınız Harem, Dress, MR.&MRS., H2O gibi farklı renk ve modeldeki başucu sürahileriyle öğretmeninize su içmeyi hatırlatırken bunu keyifle yapmasını sağlayın.

Öğretmenler Günü’nde öğretmeninizi düşündüğünüzü göstermek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL