• Geri dön

  • 1.100 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Geniş ürün yelpazesiyle müşterilerini sıcak bir yolculuğa çıkaran Paşabahçe Mağazaları, yepyeni ürünleriyle sofraların vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Zamansız ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken, yepyeni ürün ve koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturmayı sürdüren Paşabahçe Mağazaları, bu yaz da sofraların vazgeçilmezi olacak.

Göz alıcı sunumlar
Sıcak havalarda ferahlatan içecekler ve şık sunumlar hazırlamak isteyenler için ‘’Diamond’’ kokteyl bardakları dikkat çeken seçenekler arasında.

Yaz boyu rüyada gibi hissedin; Reactive serisi
Yeşil, mavi ve morun en doğal halini yansıtan Reactive serisinde yer alan yemek ve servis tabakları ile kaseler sofralarda farklı bir yaz yaşatıyor.

En pozitif seri; Colorium
Colorium serisinde bulunan sarı, mavi ve yeşilin renkli ışıltısı sofralarda eşsiz şıklığı vadederken, aynı zamanda iddialı bir görüntü de oluşturuyor.

Sofralarınıza farklılık katın
Manner Seramik Kupa Seti 2'li ve Urla Seramik Kupa, renklerin oluşturduğu canlılık ile göz kamaştırırken, çiçek tasarımıyla dikkat çeken Bloom Seramik Kaseler sofralarda farklı bir rüzgar estiriyor.

Hepsi ve daha fazlası için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL