• Geri dön

  • 1.665 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, öğrencilerini sevgiyle geleceğe hazırlayan öğretmenlere, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde özel bir hediye almak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

18.11.2019 – Öğrencilerini geleceğe hazırlayan öğretmenleri mutlu etmek için 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde en iyi adres yine Paşabahçe Mağazaları olacak. Paşabahçe Mağazaları, 7’den 70’e herkese ve her bütçeye hitap eden zengin ürün çeşidi ve geniş fiyat aralığı ile öğretmenlerine unutulmaz bir hediye sunarak bu günü daha özel ve hatırlanır kılmak isteyen herkesi mağazalarına bekliyor.

Değerli Öğretmenlerimize; 365 Lugat Vefa Kupa ve Kağıt ağırlığı
Paşabahçe Mağazaları “Vefa” temalı kupa ve kağıt ağırlığı ile Öğretmenler Günü’nde hediye seçimini oldukça kolaylaştırıyor.“Bazı kelimeler çok güzel” sloganı ile oluşturulan Lügat 365 serisinde bulunan “Kadirşinas” “Cumhuriyet”, “Mütevazı” ve “Müstesna” gibi alternatifler de Öğretmenler Günü için çok değerli hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Türk sanatında ekol olan çok yönlü sanatçıların eserlerinin cam ile yeniden yorumlanmasıyla oluşturulan Yansımalar ürün ailesinde yer alan ürünler de Öğretmenler Günü için uygun hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun eserlerinden ve Mavi Yolculuk Defterleri kitabından derlenen ve sanatçının orijinal el yazısı kullanılarak oluşturulan ürünler Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere hediye edilebilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor.

Paşabahçe Mağazaları, Öğretmenler Günü’nde öğretmenini mutlu etmek isteyenler için hediye seçeneği olarak ‘İmza’ ürün ailesini de öneriyor. Seride, Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Selçuk Demirel, Alev Ebuziya, Emel Başdoğan ve Aydın Boysan’a ait özel ürünler bulunuyor.

Aldığı hediyeyle öğretmenine unutulmaz bir an yaşatmak isteyenler için yazı/kalem setlerinden kitap ayraçlarına kağıt ağırlıklarından kum saatine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Paşabahçe Mağazaları, alışveriş yapmaya vakit bulamayanlara www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapma imkanı sunuyor. Online mağazadan Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve en güzel Öğretmenler Günü hediyelerini alabilirsiniz.

Paşabahçe Mağazaları Hakkında
Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Mağazaları A.Ş. özgün, modern, yenilikçi ve müşteri odaklı yapısıyla sofra ve mutfak eşyaları zincir mağazacılığı alanında Türkiye’de lider konumdadır. ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptleriyle cam, seramik, porselen, ahşap, çelik sofra ve mutfak eşyalarının yanı sıra dekoratif koleksiyon ürünlerini de müşterilerinin beğenisine sunan Paşabahçe Mağazaları, bugün Türkiye ve yurt dışında toplam 56 mağaza ile hizmet vermektedir. www.pasabahcemagazalari.com store.pasabahce.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL