• Geri dön

  • 1.041 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, öğrettikleriyle yolumuzu aydınlatan öğretmenler için bu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de birbirinden özel ve anlamlı hediye seçeneklerini bir araya getiriyor.

Ev ve yaşam alanları için fikirler ve önerilerle hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, öğretmenlerine unutulmaz bir hediye sunarak Öğretmenler Günü’nü daha özel ve hatırlanır kılmak isteyen herkesi mağazalarına bekliyor.

Kintsugi bardak setlerinden kupalara, dünya serisinden kağıt ağırlıklarına kadar pek çok hediye seçenekleri Paşabahçe Mağazaları’nda.

Yaşanmışlığın özgün ve benzersiz izlerini taşıyan Kintsugi Seti

Aslında hiçbir şeyin gerçekten kırılmadığı, Antik Japon Felsefesine dayanan “Kintsugi” serisinde 2’li çay ve kupa seti, 4’lü fincan setleri hediye arayışında olanların ilgisini çekecek seçenekler arasında en başta bulunuyor.

Zamansız hediyeler

Zaman kavramından yola çıkarak tasarlanan ‘Zaman-sız’ temalı ürünler, dünyayı keşfetmek ve öğretmenini mutlu etmek isteyenler için tasarlanan ‘Dünya’ temalı ürün grubunda Dünya Kağıt Ağırlığı, Dünya Obje ve Dünya Puro Küllüğü bulunuyor. Dünyaca ünlü Türk denizci ve kartograf Piri Reis’ten esinlenerek hazırlanan Piri Reis ürünleri öğretmenlere verilebilecek hediye seçeneklerini artırıyor.

Dekoratif bir hediye seçeneği; kağıt ağırlığı

Piri Reis Dünya Haritası, Ayasofya Kubbe, Süleymaniye Kubbe, Selimiye Kubbe, Kütahya Balıklı ve Kütahya Kırmızı Mavi kağıt ağırlıkları masalarında hem kullanışlı hem de şık alternatiflere yer vermek isteyen öğretmenler için iyi bir hediye alternatifi oluşturuyor.

Adını bardağa yazın…

Rengarenk seçeneklerin olduğu harfli bardaklar, öğretmeninizin adının baş harfine göre alabileceğiniz özel bir hediye seçeneği. Kendine has tipografisiyle de dikkat çeken seri kahve ve çay içmeyi seven öğretmenler için eğlenceli hediyeler arasında yer alıyor.

Sevginizi kelimelere dökün…

Lügat 365 serisinde bulunan “Saadet”, “Tebessüm”, “Müstesna” ve “Vefa” temalı kupalar da öğretmenine olan sevgisini aynı zamanda yazıya dökmek isteyenler için ideal hediye seçenekleri arasında.

Öğretmenler Günü’nde öğretmeninizi mutlu etmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL