• Geri dön

  • 816 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


YILBAŞI HEDİYENİZ ÇİÇEK OLSUN

EVİNİZİ YENİ YILA

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI İLE HAZIRLAYIN

Bu yeni yılda da sevdiklerinizin hayatlarına renk katacak birbirinden güzel hediye alternatifleri Paşabahçe Mağazaları’nda. Yılbaşı hediyelerinin bir diğer favori alternatifi olan çiçekler Gift For You Flowers & Events’in özel tasarımları ve Paşabahçe Mağazaları’nın şık vazolarıyla İstanbul Erenköy mağazasında sizleri bekliyor.

Ev ve yaşam alanları için sunduğu binlerce fikir ve öneri ile hayatı güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, evini yeni yıla hazırlamak isteyenlere Paşabahçe Mağazaları’nın şık vazolarında hazırlanan “Gift For You Flowers & Events”in un özel tasarım çiçeklerini öneriyor.

Çiçeği burnunda ürünler

Yeni yılda sofralara ve yaşam alanlarına renk katacak “Gift For You Flowers & Events”in özel tasarımları ve Paşabahçe Mağazaları’nın şık vazoları İstanbul Erenköy mağazasında bir araya geliyor. Paşabahçe Mağazaları, “Gift For You Flowers & Events”in rengarenk çiçeklerini en şık vazolarda istenen adrese teslim hizmetiyle Erenköy mağazasında buluşturmaya devam ediyor.

Yılbaşı alışverişi, ev ve yaşama dair binlerce fikir ve öneri için Paşabahçe Mağazaları’nı ziyaret edebilir ya da www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL