• Geri dön

  • 1.045 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


“HEDİYENİZ KOLONYA OLSUN MİS GİBİ KOKSUN…”

SEVGİLİYE MİS KOKULU KOLONYALAR PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

Paşabahçe Mağazaları’nın doğanın mis kokularını bir araya getirdiği “Sevgiliye” kolonyası, Sevgililer Günü’ne özel bir hediye alternatifi oluşturuyor. Kadınlar için beyaz kutulu, erkekler için ise siyah kutulu kolonyalar, sevgilisini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri Paşabahçe Mağazaları’nda bekliyor. Paşabahçe Mağazaları’nın kadınlar için beyaz kutu, erkekler için ise siyah kutu şeklinde hazırladığı ‘Sevgiliye’ kolonyası, bu yıl Sevgililer Günü’nde sevdiklerine ferahlık ve tazelik hissini yaşatmak isteyenler için ideal bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Erkekler için hazırlanan siyah kutulu kolonya, greyfurt, menekşe yaprağı, deniz, adaçayı, biber, silhat, misk, amber ve yosun kokularından oluşurken, kadınlar için hazırlanan beyaz kutulu kolonyada ise, gül, ahududu, şakayık, silhat, sandal ağacı, öd ağacı, vanilya ve amber kokuları bulunuyor.

Sevgilinize ya da sevdiklerinize mis kokulu kolonyalardan hediye etmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyip alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL