• Geri dön

  • 771 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’nde annesini çiçeklerle mutlu etmek isteyenlere birbirinden şık vazo seçenekleri sunuyor. Anneniz için alacağınız en özel çiçekleri göz dolduran tasarım vazolarla evinize taşıyarak annenizi mutlu edebilirsiniz.

En özel günleri unutulmaz kılmak için birbirinden farklı hediye alternatifleri sunan Paşabahçe Mağazaları, sevdiklerinin her gün özel hissetmesini isteyenlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Anneler Günü için de en doğru adres olan Paşabahçe Mağazaları, farklı kesimler, malzemeler, renkler ve figürlerle ayrışan tasarıma sahip vazolarıyla, en güzel çiçekleri anneniz için kalıcı bir hatıraya dönüştürüyor.

Asimetrik tasarımı ve duman rengiyle dikkat çeken Float vazolar farklı boy ve kesimleri ile annenizi mutlu edecek seçenekler arasında öne çıkıyor.

Sevgisini her an yanımızda hissettiğimiz annelerin hayatında sağlık, mutluluk ve şans hiç eksik olmasın diye “Luck” “Health” “Happiness” vazolar annelerin kalbini çalacak hediye alternatifleri içerisinde yer alıyor.

Kendine has dokusuyla ve rengârenk çiçeklerle işlenmiş Kadife Vazo Amber, sevginizi göstermenin zarif bir yolu olan çiçeklerle bir araya gelerek şık detaylara önem veren anneler için özel bir seçenek oluşturuyor.

Yalın ve sade formuyla annelerin narinliğine eşlik edecek, tamamen el yapımı olan İkebana Vazo, bu özel günü güzelleştirecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Şıklığı ve özgün tasarımıyla üretim aşamasında turkuaz yeşili olarak renklendirilen el imalatı Nazar vazo, annelerin zevkine hitap edecek göz alıcı bir seçim.

Dokuları, şekilleri ve pastel rengiyle büyüleyici Ripples vazolar ise annelerini mutlu etmek isteyenler için hediye önerileri arasında dikkat çekiyor.

Paşabahçe Mağazaları, annesine alacağı en güzel çiçekleri bir vazoyla kalıcı bir hatıraya dönüştürmek isteyenleri Paşabahçe Mağazaları’na ya da pasabahcemagazalari.com adresine bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL