• Geri dön

  • 830 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Birbirinden şık ve kullanışlı ürün yelpazesiyle binlerce fikir ve öneri sunan Paşabahçe Mağazaları, müşterilerini sıcak bir yolculuğa çıkararak sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Zamansız ve şık tasarımlarıyla göz kamaştıran, sunumları da bir o kadar özel kılmak için ürünlerini müşterileriyle buluşturmayı sürdüren Paşabahçe Mağazaları, bu yaz da sofraların vazgeçilmezi olacak.

Origami serisi
Ufak dokunuşlarla stilini yansıtmak isteyenlerin seçimi Origami serisi, kendine özgü tasarımı ve tabaklardan kaselere farklı boyut seçenekleri ile sofralarda farklılık yaratıyor. Origami serisinin sıcak renkleri ile güneşi sofralara taşımak mümkün.

Turuncunun en güzel tonu
Kalıpların dışına çıkan kendine has formu ile turuncunun en güzel tonlarından birine sahip olan petek seramik servis kasesi sunumlara göz alıcı bir şıklık katacak.

Lezzetli ve göze hitap eden sofralar
Yaz sebzeleri ve meyveleri ile hazırlanacak salatalar Meraklısına Salata Servis Seti ile hem göze hem de damağa hitap edecek. Ahşabın doğallığını masalara taşıyan “Meraklısına Salata Servis Seti” ile lezzeti kadar görünüşüyle de doyuran salatalar hazırlamak mümkün olacak.

Doğal rengi ve desenleri ile Mars serisi
Turuncunun canlılığına doğru bir yolculuğa çıkaran Mars bardak serisi şık tasarımıyla sunumlarına renk katmak isteyenlere göz alıcı bir seçenek sunuyor. Ayaklı ve ayaksız bardak çeşitleri ile su, meşrubat ve farklı içecek tercihleri için alternatifler bulunuyor.

Sofralarında sıcak bir yolculuğa çıkmak isteyenler Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL