• Geri dön

  • 366 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, öğrettikleriyle yolumuzu aydınlatan öğretmenler için bu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de birbirinden özel ve anlamlı hediye seçeneklerini bir araya getiriyor.

“Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile kutlanacak anların çokluğuna ve sevdiklerimizi mutlu etmenin değerine vurgu yapan Paşabahçe Mağazaları, öğretmenlerine unutulmaz bir hediye sunarak Öğretmenler Günü’nü daha özel ve hatırlanır kılmak isteyen herkesi mağazalarına bekliyor.

Bardak setlerinden kupa ve dekoratif objelere değerli öğretmenlerimizin en özel hediye seçeneği Paşabahçe Mağazaları’nda.

Yaşanmışlığın özgün ve benzersiz izleri “Kintsugi Seti”nde
Antik Japon’daki “aslında hiçbir şeyin gerçekten kırılmadığı” felsefesine dayanan “Kintsugi” serisi anlamlı bir hediye önerisi olarak öne çıkıyor.

“Zaman-sız” hediyeler
Zaman kavramından yola çıkarak tasarlanan ‘Zaman-sız’ temalı ürünler, özel bir hediye arayanların mutlaka incelemesi gereken bir alternatif. Rölyef desenlerin tümü el işçiliği ile 24 ayar altın kullanılarak dekorlan “Zamansız Kum Saati” seride öne çıkan parçalardan biri.

Dünya ve Keşif temalı hediyeler
Dünyayı keşfetmek ve öğretmenini mutlu etmek isteyenler için Dünya Kağıt Ağırlığı, Dünya Kandil ve ünlü Türk denizci ve kartograf Piri Reis’ten esinlenerek hazırlanan Piri Reis ürünleri öğretmenlere verilebilecek hediye seçeneklerini artırıyor.

Adını bardağa yazın…
Rengarenk seçeneklerin olduğu harfli bardaklar, öğretmeninizin adının baş harfine göre alabileceğiniz özel bir hediye seçeneği. Kendine has tipografisiyle de dikkat çeken seri kahve ve çay içmeyi seven öğretmenler için eğlenceli hediyeler arasında yer alıyor.

Sevginizi kelimelere dökün…
Lügat 365 serisinde bulunan “Vefa”, “Minnettar”, “Müteşekkir” temalı kupalar da öğretmenine olan sevgisini aynı zamanda yazıya dökmek isteyenler için ideal hediye seçenekleri arasında.

Öğretmenler Günü’nde öğretmeninizi mutlu etmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL