• Geri dön

  • 1.222 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Yeni yıl, bu yıl da Paşabahçe ile bir başka kutlanıyor. Paşabahçe tüm alışkanlıkların değiştiği bu dönemde, yüzlerce çeşit ürünü ile sevdiklerini yıl boyu mutlu etmek isteyenleri en yakın market, perakende ve satış noktalarına bekliyor.

Tüm alışkanlıkların değiştiği bu dönemde hediye seçme konusuna farklı bir boyut getiren Paşabahçe, “Ona yıl boyu kullanacağı bir Paşabahçe hediyesi alın” diyerek yılbaşı için yüzlerce farklı hediye seçeneği sunuyor.

Sevdiklerinin yeni yıl dileklerini gerçekleştirmek isteyenler, yılbaşı hediyelerini, Paşabahçe’nin birbirinden farklı ve çeşitli yüzlerce ürünü arasından kolaylıkla bulabiliyor. Sıradan hediyeler yerine, tüm yıl kullanılabilecek özel bir hediye arayanlar için şık bardaklar, tabaklar, kavanozlar, şekerlikler ve çok daha fazlası sevdikleriniz için seçebileceğiniz hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Paşabahçe, yeni yılda sevdiklerini uygun fiyatlı ve farklı hediye alternatifleriyle sevindirmek isteyen herkesi en yakın market, perakende ve satış noktalarına davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL