• Geri dön

  • 615 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Yazın sıcaklığını biraz olsun hafifletecek serinleten lezzetler için birbirinden şık ve farklı sunumlar ve ürün seçenekleri Paşabahçe Mağazaları’nda.

Ev ve yaşam alanları için yüzlerce ürün ve fikir önerisi sunan Paşabahçe Mağazaları, yazın serin esintilerini en şık sunumlar ile sofralarına taşımak isteyenleri birbirinden farklı alternatiflerle buluşturuyor.

Dondurma keyfine gelen şıklık
Paşabahçe Mağazaları, yazın vazgeçilmez ve serinleten lezzetlerinden olan dondurmayı en şık şekilde sevdiklerine sunmak isteyenler için birbirinden farklı alternatifli dondurma kapları sunuyor. Göz dolduran tasarımlarıyla Facede, Pleats, Timesless ve Elysia dondurma kapları, dondurma keyfine şıklık katıyor. Lezzetli ve keyifli dondurma servislerini kalp tasarımlı detayıyla tamamlayan Sundae dondurma kaşığı ise serinleten anların eşlikçisi oluyor.

Tarzınızı yansıtın
Yazın sıcak günlerinde içinizi ferahlatacak buz gibi içecekleriniz özgün tasarımlı sunumlar ile hem göze hem damağa hitap edecek. Isınan havalarda Matra, Highness ve Çiğ Damlası meşrubat bardaklarıyla serinlemek için mevsim meyveleriyle hazırlayacağınız rengarenk, enfes buz gibi içeceklerle kendinizi şımartın.

Sıcak günlerin kurtarıcısı buz gibi kokteyl keyfinizi, tarzınızı yansıtacak bardaklar ile ikiye katlayın. Sirklerden ilham alınarak tasarlanan Nude Big Top bardak hem eğlenceli hem zarif görünümü sayesinde tüm sofralara mükemmel uyum sağlıyor. Kurşunsuz kristal camdan tasarlanan bu bardaklar, ideal boyutları sayesinde pek çok farklı kullanım olanağı da sunuyor.

Lezzetli içecekler için sürahiler
Yaza özel hazırladığınız ferah ve serin içecekler için el imalatı olarak üretilen ve üretim aşamasında renklendirilen Akide Kana sürahiler 5 farklı renk alternatifleriyle yaz sofralarınızın enerjisini değiştirecek.

Ev ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere ayrıcalıklı ve yepyeni ürünler sunan Paşabahçe Mağazaları online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL