• Geri dön

  • 716 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’nde annesini özel hissettirmek isteyenleri birbirinden şık ürünleri ile mağazalarına bekliyor. Zarif tasarımlarıyla dikkat çeken birbirinden farklı el aynası seçenekleri, sevgisini özel bir hediyeyle ifade etmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Özel günlerde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin ilk tercihi olan Paşabahçe Mağazaları, birbirinden şık ürünleri ile annelerin bir gün değil her gün özel hissetmesini sağlıyor. Mini Kalp Ayna, Mini Çiçek Ayna, Mini Barok Ayna gibi tasarımlarıyla dikkat çeken 6 farklı ayna çeşidi annelerin yanlarından ayıramayacakları hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Kalp şeklindeki tasarımıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mini Kalp Ayna, annenizin kalbini çalacak en özel hediye seçenekleri arasında. Kelebek ve gül motifleri ile süslenmiş Mini El Aynası da zevkine ve tarzına düşkün annelere özel bir seçenek.

Barok dönemi motifleri ile tasarlanan Mini Barok Ayna, geleneksel tasarımıyla Gülriz Mini El Aynası, rengârenk çiçeklerle bezenmiş Mini Çiçek Ayna ve Mini Oval Ayna da annenizin zevkine hitap edecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Paşabahçe Mağazaları, alışveriş yapmaya vakit bulamayan ve annesi için hediye almak isteyenlere www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapma imkanı sunuyor. Online mağazadan Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve Anneler Günü alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL