• Geri dön

  • 1.127 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


“BANA VERDİĞİN HAYAT EN GÜZEL HEDİYE”

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDAN
ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL HEDİYELER

“Bana Verdiğin Hayat En Güzel Hediye” diyen Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’ne özel yüzlerce hediye alternatifi sunuyor. Fincan setlerinden çerçevelere, aynalardan vazolara kadar birbirinden şık birçok ürün Paşabahçe Mağazaları’nda annesi için hediye seçmek isteyenleri bekliyor.

Şık ve modern tasarımlara sahip ürün gamıyla müşterilerini mutlu eden Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’nde annesine ne alacağını karar veremeyenlerin yardımına koşuyor.

Annenizle Sohbetleriniz Daha Keyifli Olacak
Osmanlı mimarisinde en önemli dekoratif unsurlardan biri olan İznik çinisi, kahve tutkunlarının fincanlarını süslüyor. Gold ve silver olmak üzere iki farklı renk çeşidi ile dikkat çeken İznik Lale Porselen Fincan Seti ve İznik Kalyon Fincan Seti sevdiklerinizle hoş kahve sohbetlerine eşlik ediyor.

Aslında hiçbir şeyin gerçekten kırılmadığı, Antik Japon Felsefesine dayanan Kitnsugi tekniği kullanılarak tasarlanan Kintsugi Fincan Seti ve Kintsugi Çay Seti ise bir diğer hediye alternatifi olarak Paşabahçe Mağazaları’nda yerini alıyor.

Güzelliğine Düşkün Annelere…
Mini Barok Ayna, Mini El Aynası, Mini Kalp Ayna ve Mini Kare Ayna güzelliğine düşkün anneler için iyi bir hediye seçeneği oluşturuyor. Otantik Aynalı Resim Çerçevesi, Dore Resim Çerçevesi, Rokoko, Floryan ve Tulipa Resim Çerçevesi annenizle en özel anlarınızı unutulmaz kılıyor.

Üzerindeki çiçek desenleriyle dikkat çeken Gold Kır Çiçekli Mini Vazo, Gül Mini Vazo ve Gold Çiçekli Mini Vazo, şans getirdiğine inanılan Bereket Nar Aksesuar, Dört Yapraklı Yonca Aksesuar, Fatma Ana Eli Aksesuar, Uğur Nal Aksesuar ve Bereket Narı diğer hediye alternatiflerinden yalnızca birkaçı.

Paşabahçe Mağazaları, alışveriş yapmaya vakit bulamayan ve annesi için hediye almak isteyenlere de www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapma imkanı sunuyor. Paşabahçe mağazalarını ziyaret edebilir, online mağazadan Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve Anneler Günü alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL