• Geri dön

  • 1.110 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, capcanlı, ferahlatan ve enerji veren sunumlarla sofralara yaz esintisi getiriyor. Sakin maviler, ferah yeşiller ve canlı tonların hepsi Paşabahçe Mağazaları’nda.

Ev ve yaşam alanları için yüzlerce ürün ve fikir önerisi sunan Paşabahçe Mağazaları, yazın serin esintilerini sofralarına taşımak isteyenleri birbirinden farklı alternatiflerle buluşturuyor.

Sakin maviler

Mavi rengin sakinliği ve dengesi yaz sofralarında bambaşka bir havaya bürünüyor. Nautica serisinde yer alan ürünler mavinin en güzel tonlarını sofralara taşırken, Bodrum Masa Örtüsü, Bodrum esintilerini yaşatıyor. Beyaz ve mavinin sakin uyumunu yansıtan Navy serisi ise diğer alternatifler arasında dikkat çekiyor.

Ferah yeşiller

Doğanın ferahlığını yansıtan yeşilin en güzel tonları Paşabahçe Mağazaları ürünleri ile buluşuyor. Venezia serisi şık tasarımıyla göz doldururken, yazın hazırlanan keyifli sofralarda sahil esintisi yaşatacak yeşil Electrum Seramik ürünler göz alıyor. Sofraların yükselen trendi olan tropikal desenli tabaklar, tepsiler, kupalar ve espresso fincanları ise yaz sofralarına farklı bir dokunuş katacak.

Sofralara doğallık getirin

Çevreye duyarlılığın, doğal çevrenin kirletilmemesi, korunması, çevreye duyarlı ürünlerin üretilmesi ve tüketilmesini kapsadığına inanan Paşabahçe Mağazaları, Tulya Madra tasarımı ile doğallığı benimsiyor. Doğal malzemeler kullanılarak üretilen porselen tabak, kase ve bardaklar belirli Paşabahçe Mağazaları’nda satışa sunuluyor.

Keyifli yaz sofraları için

Sofraları süsleyecek Bloom Sürahi, meşrubat bardağı, su bardağı ve kavanozlar rengarenk çiçeklerin coşkusu ile yaza renk katıyor. Zarif ve nostaljik tasarımıyla dikkat çeken Elegan Bardak ve Kadeh Setleri yeşil, pembe ve mavinin en canlı tonlarıyla yaz sofralarında şık bir etki yaratıyor. Limon ve karpuz şeklindeki Amerikan servisler ise eğlenceli sofralara konuk oluyor.

Sofralara yaz esintilerini taşımak için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL