• Geri dön

  • 314 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, yeni yılda sevdikleriyle bir araya gelmek isteyenlere, geleneksel, modern ya da ışıltılı bir yılbaşı sofrası için birbirinden zarif ürünleriyle geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor. Yılbaşı yaklaşırken sofralarında fark yaratmak ve sevdikleriyle keyifli bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyenlerin adresi bu yıl da Paşabahçe Mağazaları olacak.

Paşabahçe Mağazaları, yeni yılın ruhunu yansıtan ve yılbaşı sofralarını tamamlayacak göz kamaştıran birbirinden farklı ürün seçenekleri ile yılbaşı akşamınızın vazgeçilmezi olacak.

Işıltılı bir yılbaşı sofrası isteyenlere
Yılbaşı sofralarınız için zarafetle tasarlanmış Solid serisinin yalın hatları ve ince dokusu ile sadeliği yakalarken, yeni Peri bardakların zarif altın renk detaylarıyla ışıltılı bir sofra kurabilirsiniz.

Yeni yılın geleneksel renkleri sofranızda
Kırmızı ve yeşilin hakim olduğu Holly yemek ve servis serisi ile Yılbaşı Ağacı bardakları bir araya getirebilir, yeni yılın geleneksel renklerini taşıdığınız sofralarınızda yılbaşı ruhunu tam anlamıyla yakalayabilirsiniz.

Sade ve yalının şıklığı
Solid yemek serisi ve ‘Yılbaşı Ağacı’’ bardaklarını ise gümüş dekoratif ürünlerle birlikte kullanarak hem sade hem de şık bir sofra kurabilirsiniz.

Yeni yıl sofralarına fark yaratmak ve şıklık katmak için en yakın Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com internet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL