• Geri dön

  • 1.306 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları, bireylerin ve toplumların gelişiminde çok büyük bir yeri ve katkısı olan öğretmenler için bu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de en özel hediye seçeneklerini bir araya getiriyor.

Varlığıyla ve öğrettikleriyle bize güç veren öğretmenler için Paşabahçe Mağazaları, Öğretmenler Günü’nde ne hediye alacağına karar veremeyenlere birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor.

Lügat 365 serisinde bulunan “Mütevazı” ve “Müstesna” temalı kupalar öğretmeninize hediye edebileceğiniz ürünler arasında ilk sırada yer alıyor. Bunu yanı sıra Vefa Porselen Kupa ve Vefa Kağıt Ağırlığı, içinde büyük anlam barındırırken Robot Kupa da eğlenceli bir alternatif oluşturuyor.

Ünlü tasarımcı Ayşe Birsel’in tasarladığı ve tamamı el imalatı 4 parçadan oluşan Quatro Ofis Seti modern hatlarıyla dikkat çekerken, Hollandalı tasarımcı Rianne Koens’in tasarladığı Rianne Koens "Ada" Ofis Seti de öğretmenlerin hayatını kolaylaştıracak vazgeçilmezler arasında yerini buluyor.

Öğretmenler Günü’nde öğretmeninize hem şık hem de kalıcı bir hediye vermek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Seçili ürünlerde sadece e-mağazada geçerli indirim avantajlarını inceleyebilir, hediye seçimlerinizi e-mağazadaki indirim kampanyaları arasından seçebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL