• Geri dön

  • 2.106 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Paşabahçe Mağazaları’nın şık tasarıma sahip cam şekerlik ürünleri ve özel olarak üretilen çikolatalar “Camda Çikolata” serisi ile seçili mağazalarda tatlı severlerle buluşuyor.

Müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek için; ihtiyaç duydukları tamamlayıcı ürünleri de sunarak; ihtiyaçlarının tamamını tek bir noktadan karşılamayı hedefleyen Paşabahçe Mağazaları “Camda Çikolata” ürünleri seçili mağazalarda satışta. Üstelik Sevgililer Günü özelinde üretilen kalp şekerlik seçeneği ile Camda Çikolata ürün ailesi genişleyerek bu özel günde sevdiğini mutlu etmek isteyenlere hem tatlı hem farklı bir hediye alternatifi sunuyor. Tüketicilerinin hediye seçimlerinde hayatını kolaylaştırmayı ve zamandan tasarruf etmelerini hedefleyen Paşabahçe Mağazaları; farklı ve özgün hediye seçenekleri ile Sevgililer Günü’nde de herkesi mağazalarına davet ediyor.

Farklı cam şekerliklerde ve farklı ebatlarda bulunan “Camda Çikolata” ürünlerini İstanbul’da; Akasya, Akmerkez, Buyaka, Caddebostan, Capitol, Emaar Square, İstinyepark, Kanyon, Mall of İstanbul, Marmara Forum, Maslak, Metropol İstanbul, Palladium, Suadiye, Teşvikiye, Tuzla, Zorlu, Ankara’da; Armada, Çankaya, Mesa Koru, Panora, İzmir Mavibahçe ve Bursa Korupark olmak üzere 23 mağazada satışa sunan Paşabahçe Mağazaları, “Hayat en güzel hediye” sloganı ile yenilikçi ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam edecek.

Camda Çikolata ürünlerini incelemek ve satın almak için sizleri de seçili Paşabahçe Mağazaları’na bekliyoruz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL