• Geri dön

  • 1.974 Görüntülenme

  • 155 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


SANTİMETRE STUDIO İMZASI İLE DOĞALLIĞI KEŞFEDİN

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının özgün tasarım ve çizimlerinin yer aldığı “İmza” isimli özel serisi ile ses getiren Paşabahçe Mağazaları, Santimetre Studio’nun kurucusu ünlü tasarımcı Tulya Madra’nın doğal malzemeler kullanarak hazırladığı çevre dostu ürünlerini doğallığı seven müşterileriyle buluşturuyor. Geçmişi ve modernizmi bir araya getiren ürünler çevreye duyarlılığı ile de dikkat çekiyor.

Türkiye’nin en sevilen markalarından Paşabahçe Mağazaları, ünlü tasarımcı Tulya Madra’nın, tamamen doğal malzemeler kullanarak tasarladığı ürünleri ile doğallık ve şıklığı bir arada sunuyor. Santimetre Studio’nun kurucusu olan tasarımcı Tulya Madra’nın özgün sır renkleriyle hazırladığı, geçmişi ve modernizmi bir araya getirdiği ürünler çevreye duyarlılığı ile de dikkat çekiyor.

Ürünlerinde tamamen doğal malzeme kullanan Madra’nın, saplarını zeytin ağacı dalları kullanarak tasarladığı porselen kahve cezveleri farklı renkleriyle öne çıkıyor. Cezve ürünlerinde kullanım talimatlarının bulunduğu kart, ürünün nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili tüm detayları içeriyor. 19.yüzyıl Beykoz camlarından iham alarak tasarladığı bardak koleksiyonu ise natürel renkleriyle doğallığı yansıtıyor. Santimetre Studio imzasını taşıyan “Çevreye Duyarlı” ürünler Paşabahçe Mağazaları’nda satışa sunuluyor.

Tulya Madra’nın tasarladığı bardakları sadece İstanbul Akasya, Akmerkez, Caddebostan, Göktürk, Kanyon Butik, Suadiye, Teşvikiye, Zorlu, Ankara Armada, Panora, İzmir Mavibahçe ve Bodrum Paşabahçe Mağazaları’nda, cezveleri ise İstanbul Akasya, Akmerkez, Caddebostan, Kanyon Butik, Suadiye, Teşvikiye, Zorlu, Ankara Armada ve Bodrum Paşabahçe Mağazaları’nda bulabilirsiniz.

Tulya Madra tarafından 2019 yılında Ayvalık’ta kurulan Santimetre Studio, ortak hafızada çağrışım yapan tasarımları ve zengin sır renkleriyle, özgün el yapımı Limoges porselen ürünleri sınırlı sayıda üretiyor ve ürünleri Ayvalık, İstanbul, Amsterdam ve New York’ta çeşitli noktalarda satışa sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL