• Geri dön

  • 1.898 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşam alanlarının vazgeçilmezi Paşabahçe Mağazaları, yeni yılda da evlerinizi renklendiriyor. Paşabahçe Mağazaları’nın sunduğu birbirinden özel ve farklı seçenekler sayesinde ne alacağınıza karar vermek oldukça kolay.

Yılbaşı için en ideal hediye alternatiflerini bir arada sunan Paşabahçe Mağazaları, yeni yılın enerjisini ve heyecanını evlerin her köşesine taşıyor. Yeni yıla umutla ve keyifle başlamak için yılbaşı süslerinden dekoratif objelere, şk sofra ürünlerinden mutfak aksesuarlarına kadar pek çok hediye seçeneği bulmak mümkün.

Canlı renk alternatifleri ile dikkat çeken Electrum Seramik yemek, pasta ve servis tabakları yeni yılda renkli ikramları bir araya getirirken, Electrum Seramik Espresso bardağı kahve tutkunları için en şık ve güzel hediye seçeneğini oluşturuyor.

Beyaz porselen üzerinde kırmızı ve yeşil renkli yılbaşı süslemelerinin hakim olduğu “Greeting” ürünleri ise yılbaşı ruhunu tam anlamıyla sofralarda yaşatıyor. Koleksiyonda, kalp, ağaç ve yıldız şeklinde satışa sunulan Greeting Servis Tabakları ve Greeting Porselen Kapaklı Servis yılbaşı denince akla ilk gelen desenleri sevenler için öne çıkan ürünler arasında yer alıyor.

Kardan adam figürlü Snowman, Penguen figürlü Penguin ve üzerinde yılbaşı ağacı ve penguen figürlerinin yer aldığı New Year seramik servis tabakları yeni yıl döneminde sunumları eğlenceli hale getiriyor.

Yılbaşı ruhunun sembolü ağaçlar için birbirinden farklı özgün tasarımlı dekoratif süsler evlere hareket ve neşe katıyor. Paşabahçe Mağazaları’nın parlak ve ışıl ışıl ağaç süsleri ve yılbaşı aksesuarlarından Swirl 2'li Ağaç Süsü, Diamond 4’lü ve 2’li ağaç süsü, Snowflake ağaç süsü, Disco ağaç süsü ve Tinsel ve Drill ağaç süsü de yılbaşı ağaçlarına şıklık katıyor.

Yeni yılı evinde keyifle karşılamak isteyenler, “Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile yaşadığımız her günün değerini bize hatırlatan Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com internet sitesini ziyaret ederek, alışverişini online yapabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL