• Geri dön

  • 1.678 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alan Paşabahçe, sevdiklerine yılbaşı hediyesi seçerken kararsız kalanlara veya yeni yıla kendisine hoş bir hediye vermek isteyenlere, burçlarından yola çıkarak en uygun hediyeyi buluyor. Hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını, karakterine hangi hediyenin uygun olduğunu bilmek ve Her Burcun Paşabahçesi’ni bulmak artık çok

Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alan Paşabahçe, yılbaşı hediyesi seçmek konusunda kararsız kalanlara her burca özel hediye öneriyor. Sevdikleriniz için de kendiniz için de en uygun hediyeyi seçmek için burçların özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

KOÇ: Karakteristik özellikleri ile dikkat çeken ve kendini girdiği her ortamda belli eden Koç burcu insanı, lider ruhunun yanında, niş zevkleri ile varlığını her yerde hissettiriyor. Koçlar için Paşabahçe'nin özel tasarımlarından biri olan Elysia bardaklar en ideal hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Güçlü kişiliğin arkasında güvendiği limanda dinlenmek, kendini rahat ifade etmek isteyen Koç burcu, botanik desenli ve vintage renklerin hakim olduğu Paşabahçe Courtyard serisine bayılacak.

BOĞA: Sabırlı ancak sorumluluklarının da bilincinde olan Boğa burcu insanının sakin dış görünüşünün içinde büyük bir coşku yatıyor. Şık bir yemek takımına kesinlikle hayır diyemeyen Boğalar için Paşabahçe'nin özel kesim Diony Serisi’ni de alabilirsiniz.

İKİZLER: Her an eğlenceye hazır, trendlere hemen uyum sağlayan, interaktif olmayı seven, zekasıyla her şeyi hızlıca kavrayan, hayata rasyonel yaklaşan, mantığını ön planda tutan, entelektüel ve gezmeyi seven İkizler burcu insanı, 12 burcun en renklilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Mutfaklarda hayatı kolaylaştıran Zestglass Serisi, tam da İkizler için ideal bir hediye olacak. Özel tasarımlarıyla mutfaklara pratikliği taşırken renkli kapaklarıyla da mutfağın renk skalası ile bütünleşerek vazgeçilmez olan ZestGlass sarı, mavi, turuncu ve gri renk seçenekleri ile mutfaklara renk katıyor. Yaratıcı tarafı güçlü olan İkizler burcu insanı bir dondurma kasesini bile bambaşka işlevlere sokabiliyor. Paşabahçe’nin Timeless dondurma kasesi farklı kullanımlar yaratmayı seven İkizler burcunu oldukça mutlu edecek.

YENGEÇ: Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevse de bunu ifade etmekte ya da göstermekte zorlanan Yengeç burcu insanı, yapılan jestleri unutmamaya programlıdır. Onun için beklentilerin efendisi denilse de, hassas ve naif yapısına uygun, yenilikçi tasarımlara sahip “cam” hediyelerle dünyanın en mutlu insanına dönüşebiliyor. Timeless’ın zamansız çizgilerine dokunan ürünlerini hediye ederek Yengeç’in mutluluğunu gözlerinden okuyabilirsiniz.

ASLAN: Sevdiklerine karşı cömert olan ve yaratıcı sürprizler yapmayı çok seven Aslan burcu insanı evde vakit geçirmeye bayılır. Televizyon karşısında vakit geçirirken bu özel anları düşünerek yemek yiyebileceği Paşabahçe’nin Linden yemek takımı serisi Aslanların kalbini fethedecek.

BAŞAK: Mükemmel uyumun peşinde olan Başak burcu insanı, temizliği ve düzeni çok sevdiği gibi aynı zamanda da detaycı özelliğiyle ön plana çıkıyor. Başakların aradığı sadelik ve şıklıkta olan Paşabahçe Generation Yemek Takımı ve Monte Carlo Bardak Seti, sofrasını güzelleştirmek için doğru bir hediye olacak.

TERAZİ: Kusursuzluk ve istediği her şeyin bir anda olmasını isteyen Terazi burcu insanı, çok yorulsa da hiçbir zaman taleplerinden vazgeçmeyen bir duruş sergiliyor. Parti dünyasının aranan yüzü olan Teraziler, Paşabahçe Dear Dear Yemek Takımı Serisi ile renk cümbüşü yaşayacak.

AKREP: Etkileyici bakışları, gizemli ve güçlü karakterleriyle bulundukları ortamlarda hemen dikkati çeken Akrep burcu insanı, güvenilirlikleriyle de dikkat çekiyor. Paşabahçe Aloha yemek takımı zor beğenen Akrepler için şık bir hediye alternatifi olacak. Günün ilk öğünü olan kahvaltıları da keyifle geçirmeyi seven Akrepler için Paşabahçe Heybeli çay bardakları da uygun bir seçenek.

YAY: Kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan becerikliliklerinin de katkısı ile ele aldıkları her işte, başarıyı yakalayan Yay burcu insanı, özgürlüğüne düşkünlüğüyle de ön planda. Yeniliklere açık olan ama sadelikten de vazgeçmeyen Yaylar, seri sade hatlarıyla sofralara ve içecek sunumlarına zarafet katan Paşabahçe Iconic kulplu ve kulpsuz bardaklar ile kahve keyfini ikiye katlayacak.

OĞLAK: Rahatlığı ön planda tutan Oğlak burcu insanı, her şeyin kendi zevkine uygun olmasına önem veriyor ve bu özelliklerini evlerine de yansıtıyor. Üst üste dizilmiş üç cam kaseden oluşan Paşabahçe Villa Patisserie, kullanım alanında olabildiğince az yer kaplamasıyla ve alanda rahatlık yaratmasıyla Oğlakların dikkatini çekecek.

KOVA: Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgisel olan Kova burcu insanı, sevecen tavırları ile kendini gösteriyor. Kovalar, büyük ebatlı Paşabahçe Maxi Patisserie’nin farklı versiyonlarına bayılacak.

BALIK: Sabır, eli açıklık ve duyarlılığın adeta simgesi olan Balık burcu insanı, her çevreye kolayca uyum sağlama yeteneği ile ön plana çıkıyor. Paşabahçe Casablanca metalik kahve bardakları kolay kullanımı ile Balıkların ilgisini çekecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL