• Geri dön

  • 516 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşama dair binlerce ürün ve fikir sunan Paşabahçe Mağazaları, yepyeni ürünleri ile yaşam alanlarına keyif katmaya devam ediyor.

Paşabahçe Mağazaları, ev ve yaşam alanlarında geçirilen vakitleri keyifli hale getirecek yeni ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu.

Estetik ve zarafet bir arada
Pantograf ve transfer baskı olarak iki farklı teknikle dekorlanan Alya serisi bardaklar, sofralarda göz alıcı şık bir etki yaratıyor. Yalın tasarımlarıyla cam üzerinde çiçek ve kuş desenlerinin birleştiği seri çay, su ve meşrubat bardaklarından oluşuyor.

Zamansız ve şık tasarımlar
Bir zaman yolculuğuna çıkaran yeni “Retro Duvar Tabakları’’ kırmızı, üç renkli, turuncu, kobalt ve yeşil olmak üzere 5 farklı renk seçeneği ile yazın canlılığını iç mekanlara taşıyarak göz kamaştırıyor. Elle şekillendirilen ve desenlerini granül camların karıştırılması ile elde edilen retro duvar tabakları, yarattığı ışık gölge oyunlarıyla duvarlarınızı renklendirecek.

Zamansız ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken, yepyeni ürün ve koleksiyonları için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL