• Geri dön

  • 178 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Bayram coşkusunu doyasıya yaşamak, sevdikleriyle keyifli sofralarda buluşmak isteyenlerin adresi bu yıl da Paşabahçe Mağazaları olacak. Bayram sofralarını şıklık ve zarafetle donatmak isteyenler için Paşabahçe Mağazaları birbirinden özel seçenekler sunuyor.

Ev ve yaşam alanları için sunduğu binlerce fikir ve öneri ile hayatı güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, tüm sevdiklerinizin bir arada olduğu bayram buluşmalarınızı özel ve şık kılacak öneriler sunuyor.

Göz alıcı çay ve kahve sunumları
Bayram ziyaretlerinde sevdiklerinizi ağırlamanın keyfini Paşabahçe Mağazaları'nın özel çay ve kahve setleri ile çıkarabilirsiniz. Metal tabakları ile şık bir görünüm sunan 6’lı Karma Çay Seti, ziyaretçilerinizi etkilemek için ideal bir seçim. Mavi çinili detaylarıyla göz kamaştıran Mavi Çinili Çay Seti ise zarafeti sevenlere yönelik mükemmel bir seçenek olacak. Türk kahvesi ikramlarınızda şık gümüş detayları ile Selçuklu Silver Kahve Seti su bardağı ve kahve yanı ikramlarınız için kapaklı servisi ile eksiksiz bir sunum sağlayacak.

Tatlı ikramlarınız için en zarif seçenekler
Paşabahçe Mağazaları, bayram sofralarınızı tamamlayacak tatlı & tuzlu servisleriniz için en şık ve zarif seçenekleri sunuyor. Farklı renklerdeki pasta tabakları ile sofralarınıza renk katacağınız Rengarenk Electrum Seramik Pasta Tabakları, ilkbaharı sunumlarınıza taşıyacak “Şakayık Pasta Tabağı” ve pek çok farklı tasarım ve stildeki pasta tabakları ile benzersiz bir sunumlar yapın.

Şekerlikler ile ağzınız tatlansın
Bayramın vazgeçilmezi lokum ve çikolata ikramlarınız için zarif ve klasik tasarımlarıyla Paşabahçe Mağazaları'nın muhteşem şekerlik modellerine bir göz atabilirsiniz.

Ev ziyaretlerinin vazgeçilmezi; kolonyalar
Bayramların geleneksel ikramı kolonyalara modern bir yorum getiren Paşabahçe Mağazaları, bayrama özel seçenekleriyle misafirlerinize farklı bir deneyim sunacak. Kolonya Bayram Şekeri’nin alt notalarında sedir ağacı bulunurken, orta ve üst notalarda limon ve mine çiçeği baskın olarak hissediliyor. Kolonya Bayram Şekeri; 200 cc’lik şişelerde ve bayram şekeri tasarımında hazırlanan özel ambalajıyla 50 cc’lik şişelerde satışa sunuluyor.

Bayram sofralarınızı ve ikramlarınızı güzelleştirmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL