• Geri dön

  • 745 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşama dair binlerce ürün ve fikirle Paşabahçe Mağazaları, bayram sunumlarının da ilk adresi olacak. Bu bayram da sevdiklerinize en şık ikramları Paşabahçe Mağazaları ile hazırlayabilir; farklı bayram ihtiyaçlarınızı da Paşabahçe Mağazaları’nda bulabilirsiniz.

Paşabahçe Mağazaları, bayram ikramlıkları ve bayramda hazırlanacak şık sofralar için birçok seçenek sunuyor. Paşabahçe Mağazaları’ndan alacağınız şeker, Camda Çikolata, kolonya gibi ikramlıklar ve hediyelerle sevdiklerinizi mutlu ederek bayram heyecanını ve duygusunu paylaşabilirsiniz.

Bayram için Bi’şeker ve Bi’lokum

Bi’şeker ve Bi’lokum geleneksel akide şekeri, badem şekeri ve lokum çeşitleri, farklı aromaları ve şık ambalajlarıyla dikkat çekiyor. Bi’şeker ve Bi’lokum çeşitlerini kendiniz için çantanızda rahatlıkla bulundurabileceğiniz gibi ikram veya hediye ederek sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Sunuma hazır “Camda Çikolata”

Paşabahçe Mağazaları’nın şık tasarıma sahip cam şekerlik ürünleri, bayramın en lezzetli hediyelerinden biri olan ve özel olarak üretilen çikolatalarla birleşiyor. “Camda Çikolata” serisi Paşabahçe Mağazaları’nda tatlı severlerle buluşuyor.

Ev ziyaretlerinin vazgeçilmezi; kolonyalar

Bayramların geleneksel ikramı kolonyalara modern bir yorum getiren Paşabahçe Mağazaları, farklı koku alternatifleriyle bayram için çok uygun hediye alternatifleri sunuyor. Kolonya Bayram Şekeri’nin alt notalarında sedir ağacı bulunurken, orta ve üst notalarda limon ve mine çiçeği baskın olarak hissediliyor. Kolonya Bayram Şekeri; 200 cc’lik şişelerde ve bayram şekeri tasarımında hazırlanan özel ambalajıyla 50 cc’lik şişelerde satışa sunuluyor.

Misafirleriniz için şık sunumlar

Bayram ikramlarınız için en şık sunumlar Paşabahçe Mağazaları ile hazırlanıyor. 6 kişilik çay bardağı ve şekerlikten oluşan “Mavi Çinili Çay Seti”, “6'lı Devr-i Lale Çay Seti” ve Selçuklu mimarisinin en önemli süsleme şekillerinden biri olan Selçuklu yıldızından esinlenerek tasarlanan “Selçuklu Yıldızı 6’lı Türk Kahvesi Seti” bayram sofralarına ve ikramlarına şıklık katıyor.

Bayram sofralarınızı ve ikramlarınızı güzelleştirmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL