• Geri dön

  • 994 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşam alanlarını güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, birbirinden şık ve kullanışlı ürünleri ve sunduğu çözüm önerileriyle mutfaklara yenilik getiriyor.

Paşabahçe Mağazaları, özgün tasarım ürünleriyle mutfaklara yenilik getirirken şıklık katmayı da ihmal etmiyor. Fırın kaplarından çocuk setlerine, kek kalıplarından kesme tahtalarına kadar yüzlerce ürün, mutfakta geçirilen zamanı keyfe dönüştürüyor.

Sofralar renkleniyor

Grab Çocuk Çatal Kaşık Bıçak Seti ve Farm Çocuk Seti, çocukların yemek keyfini ikiye katlarken, birbirinden renkli modelleriyle de eğlenceli dakikalar vadediyor. 4’Lü Peynir Bıçağı Seti peynir sunum ve ikramlarına modern ve çekici bir estetik getirirken, 24 parçalık Helsinki Çatal Bıçak Seti ve 4 parçalık Stockholm Servis Seti de sofralara zarafeti taşıyor.

Yemekleriniz hep sıcak kalsın

Yıllardır mutfakların vazgeçilmezi olan Borcam, ürün çeşitliliğiyle bu iddiasını sürdürüyor. Kare ve yuvarlak Borcam çeşitleriyle dikkat çeken "Sofrada Sıcak" Servis Seti tekli ve ikili seçenekleriyle yemeklerin aynı ısıda, sıcacık kalmasını sağlarken, metal kapaklarıyla da sofralara ayrı bir şıklık katıyor.

Mis kokulu kekler için

Çayın ya da kahvenin yanında en iyi giden yiyeceklerden biri olan lezzetli kekler için onlarca çeşit seçenek Paşabahçe Mağazaları’nda sizleri bekliyor. Klasik, tart, baton, kelepçeli ve açılabilir kek kalıpları iyi pişmiş, yumuşak ve tam tadında bir kek yapmanızı sağlarken, Annemin Kek Kalıbı ise sizi çocukluğunuza götürerek mis kokulu anne keki yapmanıza olanak tanıyor.

Hem şık hem kullanışlı; ahşap kesme tahtaları

Paşabahçe Mağazaları’nın tasarladığı, mutfakların vazgeçilmezleri arasında başı çeken ahşap kesme tahtaları, sadece sofra hazırlığında değil sunumlarda da sıklıkla kullanılıyor. Farklı boy ve şekillerdeki ahşap kesme tahtaları mutfaklarda büyük kolaylık sağlıyor.

Farklı tasarımıyla en şık yağlık-sirkelikler

Yağlık-sirkelik tercihlerinde çoğunlukla cam yağdanlıklar kullanılır. Mavi, yeşil, smoke, karamel ve birbirinden farklı renkleriyle öne çıkan yağlık sirkelik, inovatif özelliğiyle cam ürünlere yeni fonksiyonlar kazandıran Zestglass serisinde yer alan Zest yağlık sirkelik, Paşabahçe Mağazaları cam ustalarının içtenliği, basitliği, yalınlığı, zarafeti, özgünlük ve cesareti, gençliği ve bilgeliği ile harmanlanan, çeşm-i bülbül yağlık/sirkelik hem mutfaklarda hem sofralarda göz alıcı bir estetik oluşturuyor.

Hepsi ve daha fazlası için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL