• Geri dön

  • 1.439 Görüntülenme

  • 157 Haber

  • 1.072 İşletme görüntülenme


Ev ve yaşama dair farklı fikirler sunan ve Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olan Paşabahçe Mağazaları, Babalar Günü’nde de kahraman babalarımızın kalbini fethedecek hediye alternatifleri ile fark yaratıyor.

Her zevke ve bütçeye hitap edecek binlerce ürün ile Türkiye’nin lider markalarından Paşabahçe Mağazaları, Babalar Günü’nde babalar için anlamı büyük bir hediye seçeneği sunuyor. Paşabahçe Mağazaları “Baba” temalı ürünler ile babasına küçük hediyelerle büyük mutluluklar yaşatmak isteyenleri mağazalarına bekliyor.

“Baba: Kızan, karışan, sinirlendiren. Koruyan, sarılan, özlenen; mânası yokluğunda daha iyi anlaşılan kişi. Birçok dilde benzerlik gösteren kelime, ba çocuk sesinden türetilmiştir.” cümlesi ile dikkat çeken Lügat ürünlerinde, Lügat 365 Baba Fincan Takımı, Lügat 365 Baba Kupa ve Lügat 365 Baba Kağıt Ağırlığı ürünleri dikkat çekiyor.

Babalar Günü’nde babanıza sevginizi anlatabileceğiniz bir hediye seçmek için Paşabahçe Mağazaları’nı ziyaret edebilir ya da www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL